Extra motivácia pre hokejistov Las Vegas: Neuveríte, čo im prisľúbil miestny striptízový klub

Motivácia, aká sa len tak nevidí. Miestny striptízový klub prisľúbil špeciálnu odmenu hráčom Las Vegas Golden Knights, ak vo finále play-off ...
  • Zdroj: TASR/AP

Motivácia, aká sa len tak nevidí. Miestny striptízový klub prisľúbil špeciálnu odmenu hráčom Las Vegas Golden Knights, ak vo finále play-off NHL zdolajú Floridu Panthers a získaju svoj prvý Stanleyho pohár.

FOTOGALÉRIA: Extra motivácia pre hokejistov Las Vegas

Las Vegas Golden Knights vedú vo finálovej sérii proti Floride Panthers už 2:0 a sú blízko k zisku vytúženej trofeje pre víťaza najlepšej hokejovej ligy sveta. Hokejistom klubu z mesta hriechu chýbajú k naplneniu cieľa už len dve výhry. 

Okrem slávneho Stanleyho pohára však bojujú aj o ďalšiu odmenu. Miestny striptízový klub, ktorý sa nachádza len pár kilometrov od domovského stánku Golden Knights, sa totiž celý tím rozhodol namotivovať vskutku netypickým spôsobom.

V prípade konečného triumfu získa od striptízového klubu celé mužstvo platinové VIP členstvo, ktoré napríklad zahŕňa aj doživotné osobné erotické tance. „Úspech Las Vegas Golden Knights zohral významnú úlohu pri zvyšovaní morálky našej komunity. Preto sme sa rozhodli klubu prejaviť podporu tým, že sme v snahe pomôcť motivovať a doviesť tím k víťazstvu, predĺžili bezplatné tance na celý život,“ citoval generálnu manažérku striptízového podniku americký portál Fox 5 Vegas.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});