Handzuš krotí nadšenie z posíl z NHL: Nemajte veľké očakávania!

Netreba mať zbytočne veľké očakávania! Bývalý reprezentačný útočník a hráč NHL Michal Handzuš reaguje na slovenské posily zo zámorskej ...
  • Zdroj: koláž ŠČ (TASR - J.Novák, TASR/AP)

Netreba mať zbytočne veľké očakávania! Bývalý reprezentačný útočník a hráč NHL Michal Handzuš reaguje na slovenské posily zo zámorskej profiligy, ktoré sa predstavia na majstrovstvách sveta v Česku.

FOTOGALÉRIA: Nemecko - Slovensko

Slovenská hokejová reprezentácia môže mať na majstrovstvách sveta v Česku tak silný tím, ako už dávno nie. Účasť na turnaji potvrdili už traja hráči z NHL - obranca Šimon Nemec (New Jersey Devils) a útočníci Juraj Slafkovský (Montreal Canadiens) s Martinom Pospíšilom (Calgary Flames). Počíta sa aj s útočníkom Tomášom Tatarom (Seattle Kraken), ktorý ale ešte svoju účasť na šampionáte oficiálne nepotvrdil.

Slovensko neposilnia hráči z KHL na MS v Česku.
Zmeny v hokejovej repre pred derby s Českom: Pridá sa päť nových posíl, končí kvarteto hráčov Zobraziť článok

Legendárny slovenský útočník a bývalá hviezda NHL Michal Handzuš ale krotí prehnané nadšenie a očakávania fanúšikov. "Je dobré, keď prídu chalani z NHL, lebo to zvýši kvalitu, ale záleží, ako sa dajú dokopy. Netreba mať hneď veľké očakávania," cituje Handzuša portál sport.noviny.sk

Obrovskou motiváciou pre slovenský tím bude podpora z tribún, napokon očakáva sa takmer domáca atmosféra. Aj v tomto smere by však Handzuš držal emócie na uzde a nepodliehal prílišnej eufórii. "Ostrava bola vždy super, bolo tam veľa slovenských fanúšikov. Bude to ako hrať na Slovensku. To je super, no na druhej strane sa nemôžu zblázniť a držať emócie."

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});