V šatni Jágrovho Kladna to vrelo, odskákal si to kameraman: Choď s tým do prdele!

Počas nedávneho zápasu baráže českej hokejovej extraligy medzi Kladnom a Vsetínom to v šatni prvého menovaného tímu poriadne vrelo.
  • Zdroj: Facebook/Roman Mareš

Počas nedávneho zápasu baráže českej hokejovej extraligy medzi Kladnom a Vsetínom to v šatni prvého menovaného tímu poriadne vrelo.

Na základe dohody môžu televízne štáby v priebehu prestávok medzi tretinami zotrvať v klubových šatniach dve minúty. Tieto vstupy majú slúžiť na to, aby mali diváci možnosť pohľadu na dianie v zákulisí.

Keď sa však jeden z kameramanov po skončení druhej tretiny spomínaného stretnutia pokúsil získať zábery zo šatne Kladna, kapitán tímu Radek Smoleňák (37) ho vyhodil so slovami: "Choď s tým do prdele. Makaj!"

V skúsenom útočníkovi to pravdepodobne vrelo najmä z dôvodu, že jeho tím štyri sekundy pred koncom druhého dejstva inkasoval kontaktný gól na 2:3.

Niekdajší hráč bratislavského Slovana, ktorý bol pred dvoma dekádami draftovaný do zámorskej NHL tímom Tampa Bay následne uznal svoju chybu a ospravedlnil sa prostredníctvom sociálnych sietí.

Americké dresy pohoršili skokanku do diaľky Taru Davisovú – Woodhallovú (vľavo) i legendárnu tenistku Martinu Navrátilovú.
Dresy amerických atlétov na OH pohoršili aj Navrátilovú: Pozor na genitálie! Zobraziť článok

Po zápase prišlo ospravedlnenie

"Chcel by som sa ospravedlniť ľuďom aj kameramanom za správanie po druhej tretine, boli v tom emócie. Povedal som veci, ktoré nepatria do televízie. Samozrejme vážim si prácu, ktorú Česká televízia robí pre český hokej. Už sa to nebude opakovať. Veľké ospravedlnenie," uviedol Smoleňák vo svojom vyjadrení.

Po dueli však v kabíne Kladna opäť zavládla dobrá nálada, keďže po konečnom výsledku 2:3 sa ujali vedenia už 3:0 na zápasy a priblížili sa zotrvaniu v českej hokejovej extralige.

Dva incidenty v jeden deň

Napätá situácia v kabíne "rytierov" z Kladna nebola jedinou, ktorá sa v ten deň odohrala. V extraligovom finále medzi Třincom a Pardubicami sa Marek Zadina, tréner druhého menovaného tímu vyjadril, že expert Českej televízie (ČT) Milan Antoš vyvíja tlak na rozhodcov a ovplyvňuje sériu.

K obom incidentom vrámci ČT sa následne na sociálnej sieti X vyjadril aj šéfkomentátor Robert Záruba (56): "21. apríl, deň emócii a ospravedlnení Českej televízii. Pôvodne to mal byť môj jediný úplne voľný aprílový deň. Tak snáď niekedy v máji," vtipne poznamenal.

Ultras Spartak Trnava a skupina Mladá Trnava počas derby so Slovanom zaujali ich pyroshow.
Počas derby Trnavy a Slovana šlo o život: Výbuch v sektore s deťmi! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});