Čakali dohodu, ale Messi ich poriadne zaskočil: Takto sa rozhodol!

Argentínsky futbalový útočník Lionel Messi (35) zaskočil svojím rozhodnutím predstaviteľov saudskoarabského klubu Al-Hilal. Zahodí stovky ...
  • Zdroj: Northfoto

Argentínsky futbalový útočník Lionel Messi (35) zaskočil svojím rozhodnutím predstaviteľov saudskoarabského klubu Al-Hilal. Zahodí stovky miliónov eur?

FOTOGALÉRIA: Lionel Messi

Argentínsky útočník Lionel Messi (35) požiadal vedenie saudskoarabského klubu Al-Hilal, aby odložili rokovania o potenciálnej spolupráci na rok 2024. Informuje o tom portál Goal.

Podľa tohto zdroja sa zástupcovia Messiho stretli s predstaviteľmi Saudov a tí očakávali, že na tomto stretnutí dohodnú transfer do Al-Hilalu. No Argentínčan ich zaskočil, keďže požiadal o zastavenie rokovaní a ich odloženie o rok.

Delegáciu zo Saudskej Arábie táto požiadavka zaskočila a Messimu dala jasne najavo, že ak neprestúpi toto leto, tak budúci rok nedostane ponuku za rovnakých podmienok.

Podľa viacerých zdrojov môže Messi zarobiť v Saudskej Arábii 400 až 600 miliónov eur ročne, čím by sa stal najlepšie plateným hráčom v histórii svetového futbalu.

Argentínsky útočník Lionel Messi v drese PSG.
Utajené stretnutie: Messiho otec rozbehol rokovania, kam smeruje Leo? Zobraziť článok

V Saudskej Arábii už pôsobí jeho dlhoročný rival Cristiano Ronaldo, ktorý oblieka dres tímu Al-Nassr. K Saudom sa presúva aj hviezdny francúzsky útočník Karim Benzema, ktorý ukončil pôsobenie v Reale Madrid. Od budúcej sezóne bude pôsobiť v tíme Al-Ittihad.

Messi sa podľa všetkého vráti do FC Barcelona. Vedenie La Ligy odsúhlasilo finančný plán Kataláncov a už nič nebráni Messiho návratu na Nou Camp. Na sociálnych sieťach sa objavilo video zo stretnutia Jorge Messiho, otca a agenta Lionela s prezidentom Barcelony Joanom Laportom v jeho dome.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});