Utajené stretnutie: Messiho otec rozbehol rokovania, kam smeruje Leo?

Utajené stretnutie! Otec a agent Lionela Messiho Jorge rokoval s prezidentom FC Barcelona Joanom Laportom. Po tom, ako Kataláncom vedenie ...
  • Zdroj: TASR/AP

Utajené stretnutie! Otec a agent Lionela Messiho Jorge rokoval s prezidentom FC Barcelona Joanom Laportom. Po tom, ako Kataláncom vedenie La Ligy schválilo finančný plán, už nič nestojí v ceste návratu ikonického útočníka na Nou Camp.

FOTOGALÉRIA: Messi

Udalosti naberajú rýchly spád! Minulý týždeň tréner PSG Christophe Galtier vyhlásil, že argentínsky útočník Lionel Messi končí po dvoch rokoch v klube. Tréner Barcelony Xavi Hernandez vyhlásil, že Argentínčan sa o svojej budúcnosti rozhodne počas aktuálneho týždňa.

Všetko nasvedčuje tomu, že ikonický Messi sa po dvoch rokoch vráti späť na Nou Camp, kde pôsobil v rokoch 2000 až 2021. Vedenie La Ligy schválilo finančný plán FC Barcelona a nič nestojí v ceste návratu majstra sveta z Kataru do tímu Blaugranas.

Argentínsky útočník Lionel Messi v drese PSG.
Messiho pri rozlúčke s PSG vypískali: Neskutočné, reaguje tréner! Zobraziť článok

Kamery zachytili utajené stretnutie Messiho otca a agenta Jorgeho, ktorý prišiel do domu prezidenta Barcelony Joana Laportu. Je zrejmé, že rokovali o návrate Lionela Messiho, ktorý môže prísť na Nou Camp ako voľný hráč zadarmo. Informoval o tom novinár Toni Juanmarti na sociálnej sieti twitter.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});