Z najväčšieho prestupu totálny prepadák: Bayern potrestal svojho útočníka rekordnou pokutou

Nemecký futbalový klub Bayern Mníchov si od letného príchodu Sadia Maného (31) sľuboval veľké veci. Senegalský reprezentant však výrazne ...
  • Zdroj: TASR/AP

Nemecký futbalový klub Bayern Mníchov si od letného príchodu Sadia Maného (31) sľuboval veľké veci. Senegalský reprezentant však výrazne zaostáva za očakávaniami a po nedávnom zápase Ligy majstrov dokonca napadol vlastného spoluhráča. Jeho správanie neušlo ani pozornosti vedenia, ktoré ho exemplárne potrestalo.

FOTOGALÉRIA: Sadio Mané

Sadio Mané a Leroy Sané si vymieňali ostré slová už počas zápasu na pôde Manchestru City, ktorý Bayern nezvládol a anglickému celku podľahol 0:3. Emócie dvoch rozvášnených kohútov však neutíchli ani po záverečnom hvizde.

Pri hádke v šatni údajne nechýbali ani päste. Podľa britského Sky Sport Mané udrel spoluhráča do oblasti tváre, až sa mu z pier začala tiecť krv. Dvojicu následne od seba oddeľoval zvyšok kabíny.

Sadio Mane z Bayernu Mníchov mal podľa médií po zápase drieť spoluhráča.
Incident po zápase Ligy majstrov: V kabíne Bayernu tiekla po hádke krv Zobraziť článok

Na základe informácii experta venujúceho sa výlučne dianiu v Bayerne Floriana Plettenberga bol niekdajší hviezdny útočník Liverpoolu interne potrestaný pokutou vo výške viac ako 300 000 eur a suspendáciou na zápas proti Hoffenheimu, ktorý skončil v Allianz Aréne nerozhodne 1:1. Jedná sa o najvyššiu pokutu v histórii bavorského veľkoklubu.

​Britský denník Daily Mail zároveň informuje, že Bayern urobí v lete všetky nevyhnutné kroky na to, aby Maného predal, čím by „vyčistil" mužstvo od veľkých sporov. Tie by koniec koncov mohli Bayern stáť aj zisk ďalšieho nemeckého majstrovského titulu.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});