Fight Night Challenge chystá novinku! Organizácia odhalí už...

Fight Night Challenge chystá už v poradí štvrtý galavečer, na ktorom si to rozdajú v boxe okrem profi-športovcov aj celebrity. Na atraktívnej ...
  • Zdroj: FNC

Fight Night Challenge chystá už v poradí štvrtý galavečer, na ktorom si to rozdajú v boxe okrem profi-športovcov aj celebrity. Na atraktívnej fight-card nechýba Attila Végh, Patrik „Rytmus“ Vrbovský, Nathan Dzaba, Marek Bartl, Monika Haklová či Petr „Monster“ Kníže. 

Organizácia chystá 12.4.2023 tlačovú konferenciu s názvom „Media Day“, na ktorej sa chystá oznámiť zaujímavé novinky. „Určite sledujte zajtra našu tlačovku od 18:00 na youtube Fight Night Challenge. Moderovať pre vás bude dvojica Robo Kmeťo a Pirátik. Dozviete sa zajímavé veci,“ konštatoval riaditeľ organizácie Attila Végh, ktorého čaká na FNC 4 súboj v boxe proti bývalému UFC zápasníkovi Ericovi Spicelymu.

Organizácia tiež pozýva aj fanúšikov, ktorí sa môžu na celú besedu prizerať priamo v Nivy centrum v Bratislave. Konferencia sa bude konať na najvyššom poschodí v reštaurácií Konn Food Bar. Lístky na turnaj, ktorý sa bude konať v Mestskej športovej hale v Trnave sú k dispozícii v sieti predpredaj.sk. PPV počas diania samotného eventu 13.5.2023 bude zabezpečovať kvalitná platforma Oktagon.tv.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});