Attila Végh potvrdil záujem o odvetu s Vémolom: Už sa čaká len na jediné!

Attila Végh (37) potvrdil, že má záujem o odvetu s Karlosom Vémolom (37). Prezradil, že sa čaká už len na jediné a naznačil aj možný ...
  • Zdroj: OKTAGON MMA

Attila Végh (37) potvrdil, že má záujem o odvetu s Karlosom Vémolom (37). Prezradil, že sa čaká už len na jediné a naznačil aj možný termín konania megazápasu!

FOTOGALÉRIA: Attila Végh

Český bojovník MMA Karlos Vémola (37) nedávno hovoril o svojich cieľoch na rok 2023. Spomínal odvetu s Patrikom Kinclom (ktorá je na programe v máji v pražskej O2 aréne), chcel by bitku Terminátorov s Nemcom Stephanom Puetzom a túži aj po odvete s Attilom Véghom. Tomu podľahol v ostro sledovanom Zápase storočia, keď dostal v prvom kole tvrdé KO.

Samuela
Pirát má pre fanúšikov novinku: Do ligy majstrov v MMA k nemu mieri ďalší Slovák Zobraziť článok

Attila Végh (37) priznáva, že má o odvetu s Vémolom záujem. „Už som začal makať na boxerský zápas a povedal som, že by som potom vzal rád súboj s Karlosom,“ hovoril bývalý šampión organizácie Bellator pre kaocko.cz. Aktuálne sa pripravuje na zápas v boxe, ktorý absolvuje na turnaji Fight Night Challenge 4 v máji. V hlave však má aj odvetu s Vémolom.

„Na iný zápas v MMA mi už chýba motivácia, do odvety s ním by som ale išiel. On už na ňu čaká tri roky, takže teraz je to na Oktagone. Keď nám dajú termín, tak ideme do toho. Napríklad na konci roku by mi to určite vyhovovalo,“ naznačuje aj možný termín veľkého súboja.  „Už nemám nikomu čo dokazovať. Karlosa som už raz porazil a v tomto smere to mám vyriešené, ale zaujíma ma biznis. Toto je možnosť, ako zarobiť zaujímavé peniaze sebe aj Oktagonu,“ priznáva úprimne Attila Végh.

Uvidíme koncom roka odvetu zápasu, pri ktorom sa na chvíľu znova zastaví celé Česko aj Slovensko?

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});