Šokujúce zábery z Košíc! Fanúšikovia neuniesli prehru: Útok na hráčov!

Zábery ako z Turecka... Emócie patria k športu, avšak košickí fanúšikovia to prehnali. Po prehre s poslednými Zlatými Moravcami hádzali ...
  • Zdroj: instagram.com/slovenski_futbalisti

Zábery ako z Turecka... Emócie patria k športu, avšak košickí fanúšikovia to prehnali. Po prehre s poslednými Zlatými Moravcami hádzali po hráčoch rôzne predmety...

Futbalisti FC ViOn Zlaté Moravce dosiahli vo svojom 29. zápase prvé víťazstvo v prebiehajúcom ročníku Niké ligy. Na ihrisku FC Košice triumfovali 2:0 v stretnutí 7. kola skupiny o udržanie sa, keď skórovali Marek Kuzma a Adam Brenkus. Zlatomoravčania sú už istí zostupujúci, na konte majú osem bodov. Pre Košičanov znamenala prehra pokles na priebežnú predposlednú priečku tabuľky o skóre za rovnako 24-bodovými Michalovcami.
 

Duel Košíc so Zlatými Moravcami bol prvý po definitívnom dokončení Košickej futbalovej arény. Tá má už k dispozícii plnú kapacitu pre 12.555 divákov. Cena jej kompletnej výstavby, ktorá sa začala v roku 2018, bola približne 24 miliónov eur.

Nový domovský stánok košického FC prilákal 9027 divákov, ktorí boli po zápase sklamaní, frustrovaní a niektorí aj agresívni. Stránka na sociálnej sieti Slovenskí futbalisti zverejnila na svojom profile video, na ktorom vidieť neadekvátne správanie domáceho "tvrdého jadra". 

"Divočina po zápase Košice - ViOn Zlaté Moravce. Domáci fanúšikovia nezvládli prehru a hádzali po svojich hráčoch rôzne predmety, okrem iného aj vlajku," píše sa v príspevku na Instagrame.  

 

 

 

 

Odporúčame z TIVI.sk
 
});