Moderátorka Melissa Satta má slabosť na športovcov: Po futbalistovi zbalila tenistu!

Moderátorka Melissa Satta (37) a futbalová hviezda Kevin-Prince Boateng (35) tvorili pár deväť rokov. Ich láska sa vyparila a po niekoľkých ...
  • Zdroj: instagram/melissasatta

Moderátorka Melissa Satta (37) a futbalová hviezda Kevin-Prince Boateng (35) tvorili pár deväť rokov. Ich láska sa vyparila a po niekoľkých krátkych vzťahoch vraj Melissa našla niekoho, pre koho jej bije srdce.

FOTOGALÉRIA: Melissa Satta

Zbalila o 11 rokov mladšieho talianskeho tenistu Mattea Berrettiniho, aktuálne 22. hráča svetového tenisového rebríčka.

Podľa magazínu Chi ich videli bozkávať sa na basketbalovom zápase v Miláne a po romantickej večeri zamierili do jej bytu, kde žije aj modelkin syn Maddox (8), ktorého má z manželstva so spomínaným futbalistom, ktorý je momentálne spoluhráčom Petra Pekaríka v Herthe.

Český hokejista David Pastrňák.
Pastrňák zverejnil fotku s Ovečkinom: Ďalšie udalosti nabrali rýchly spád! Zobraziť článok

Modelku a tenistu videli už pred basketbalom aj na iných športových podujatiach, o.i. Na San Sire na milánskom derby, na Eurolige Inter Miláno – Lyon. Vždy sedeli vedľa seba, ale nik nechcel veriť ich odkazom, že to bola náhoda. Až prišiel spomínaný basketbal... a možnosti jednoduchej náhody či náhodného priateľstva boli rýchlo vylúčené. Mnohých však tento vzťah prekvapil, keďže nie tak dávno bola Melissa Satta obvinená z flirtovania so Stevenom Zhangom, čínskym podnikateľom a šéfom talianskeho futbalového klubu Inter Miláno...

Otrasený Juraj Slafkovský odchádzal na striedačku Montrealu.
Zasiahlo vedenie Montrealu? Nahnevaný Slafkovský uverejnil príspevok, potom to zmazal! Zobraziť článok

Dnes podľa viacerých talianskych zdrojov tvoria Melissa, ktorú svet spoznal vďaka vzťahu s bývalou hviezdou Tottenhamu a Barcelony, a Matteo pár.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});