Bayern už našiel náhradu za Neuera: Do Mníchova mieri táto hviezda!

Švajčiarsky futbalový brankár Yann Sommer podľa viacerých nemeckých médií prestúpi z Borussie Mönchengladbach do Bayernu Mníchov. Oba ...
  • Zdroj: TASR/AP

Švajčiarsky futbalový brankár Yann Sommer podľa viacerých nemeckých médií prestúpi z Borussie Mönchengladbach do Bayernu Mníchov. Oba nemecké kluby sa na prestupe mali dohodnúť v stredu iba deň po tom, ako Borussia odmietla viaceré ponuky Bayernu za Švajčiara.

Podľa Bildu sa vedenie úradujúceho nemeckého majstra dohodlo so Sommerom na kontrakte platnom do roku 2025, pričom za jeho služby zaplatí 8 miliónov eur. Tridsaťštyriročný brankár mal v stredu pricestovať do Mníchova, kde sa podrobí zdravotnej prehliadke. Oba kluby však doposiaľ oficiálne stanovisko nezaujali.

 

Tréner Julian Nagelsmann hľadá novú posilu medzi tri žrde Bayernu ako náhradu za Manuela Neuera, ktorý si zlomil nohu na lyžovačke a do konca sezóny sa už na trávnikoch neobjaví.
 

Daley Blind.
Nemecký Bayern Mníchov posilňuje: Na lane má holandského veterána i brankársku hviezdu Zobraziť článok

Bavorskému tímu nepomôže ani Alexander Nübel, ktorý zotrvá na hosťovaní v AS Monaco aj naďalej. Nemecká Bundesliga po zimnej prestávke opäť štartuje v piatok 20. januára stretnutím Bayernu proti RB Lipsko, informovala agentúra DPA.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});