Policajný zásah na súťaži gymnastiek: Tínedžeri si žiadali hviezdu sociálnych sietí!

To ešte nezažila ani Amerika! Pritom v zámorí patria súťaže univerzitných tímov v športovej gymnastike k najnavštevovanejším... Na pretekoch ...
  • Zdroj: instagram/livvydunne

To ešte nezažila ani Amerika! Pritom v zámorí patria súťaže univerzitných tímov v športovej gymnastike k najnavštevovanejším... Na pretekoch v Salt Lake City musela zasahovať polícia, keďže sa do hľadiska nahrnul dav dospievajúcich chalanov, ktorých idolom je hviezda sociálnych sietí Olivia Dunneová (20).

FOTOGALÉRIA: Olivia Dunneová

Zásah bol nutný najmä preto, že sa tínedžeri správali príliš hlučne, keď sa snažili upútať pozornosť gymnastky a obľúbenej influencerky. Organizátori sa obávali, že sa to zvrhne, keďže popularita Livvy, ako si krásna športovkyňa hovorí, je naozaj neskutočná. Na sociálnych sieťach má viac ako deväť miliónov sledovateľov!

„Boli vonku, boli vnútri v Hutsman Centre, kričali: ‚Chceme Livvy‘ a každý z nich chcel selfie s ňou. Musíme teraz sprísniť bezpečnostné opatrenie. Veď dievčatá sa nevedeli dostať z haly do tímového autobusu,“ prezradil tréner Jay Clark, ktorý inicioval zvýšenie bezpečnostného protokolu, o čom informovali všetky zámorské médiá.

Slovenská tenistka Anna Karolína Schmiedlová sa suverénnym spôsobom prebojovala do 2. kola dvojhry na grandslamovom turnaji Australian Open v Melbourne.
Schmiedlová zdolala nasadenú Talianku: V Melbourne ju čaká Giorgiová Zobraziť článok

Fanúšikovia Olivie Dunneovej, hviezdy sociálnych médií a gymnastky, narušili súboje a spôsobili ďalšie problémy, napísal Fox News a The New York Post pridal, že po skončení pretekov veľký zástup mladých mužov prenasledoval Dunneovú a jej tím až k autobusu.

Tomáš Tatar z New Jersey Devils strieľa gól v nájazdoch brankárovi Jamesovi Reimerovi zo San Jose Sharks v predĺžení.
Tatar rozhodol o výhre New Jersey, Halák inkasoval v Columbuse iba raz Zobraziť článok

Matka gymnastky z Utahu povedala, že bola svedkom toho, že niektorí „fanúšikovia sa správali naozaj neúctivo“, a tiež tvrdila, že dav „urobil hanlivé komentáre na adresu jej dcéry.“ Samotná Olivia, ktorá si dosiaľ užívala masívnu podporu na sociálnych sieťach, sa obrátila na svojich fanúšikov s výzvou, aby boli viac úctivejší, a že ich podporu oceňuje. O tom, že by ju otravovali alebo že by jej to prekážalo, tam však nenapísala ani slovíčko...

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});