Experti sa pohádali o Slafkovskom: Šokujúca výmena jednotiek draftu?

V zámorí sa rozprúdila zaujímavá debata o slovenskom útočníkovi Jurajovi Slafkovskom (18). Zámorský expert hovorí o šokujúcej výmene ...

V zámorí sa rozprúdila zaujímavá debata o slovenskom útočníkovi Jurajovi Slafkovskom (18). Zámorský expert hovorí o šokujúcej výmene draftových jednotiek, ďalší ho sfúkol ako sviečku.

Fotogaléria

Slovenský útočník Juraj Slafkovský (18) čaká na bod už 14 zápasov. Napriek tomu v posledných zápasoch ukázal zlepšené výkony. V ostatných dvoch dueloch odohral svoje dva najvyššie časy v aktuálnej sezóne. O Slafkovskom vášnivo debatujú zámorskí experti a ich názory sa častokrát vôbec nezhodujú.

V diskusii na BPM Sports sa hovorilo o šokujúcej výmene draftových jednotiek Juraja Slafkovského (Montreal) a Alexisa Lafreniéra (Rangers). Lafreniére nenapĺňa svoj potenciál, dokonca v tejto sezóne na istý čas aj vypadol zo zostavy "jazdcov".

Tomáš Tatar (vľavo) oslavuje svoj gól proti Los Angeles.
Tatar s desiatym gólom v sezóne, Ovečkin vyrovnal rekord NHL Zobraziť článok

„Jeden na jedného, Slafkovský mi dodnes nič neukázal, že by bol top, že by bol tvárou tohto tímu. Dodnes som nič také nevidel. Lafreniére, bude za neho treba veľa zaplatiť," hovoril v diskusii zámorský expert Norman Flynn.

 

 

Táto debata ale nenechala chladným Maxima Lapierrea, ktorý reagoval videom na sociálnej sieti. „Je zriedkavé, že natočím video, aby som sa vyjadril na sociálnych sieťach. Ale naozaj diskutujeme o tom, či vymeniť Slafkovského? Má 18 rokov, odohral (ani nie) 41 zápasov v NHL. Analyzujeme, či ho vymeniť? Dajte si kávu, potrebujeme sa ihneď zobudiť, to stačí," hovoril.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});