Obrovský trapas americkej novinárky: TOTO spravila po triumfe Vlhovej!

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová (27) dosiahla vo Flachau prvé víťazstvo v tejto sezóne. V utorňajšom nočnom slalome Svetového pohára ...

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová (27) dosiahla vo Flachau prvé víťazstvo v tejto sezóne. V utorňajšom nočnom slalome Svetového pohára triumfovala s náskokom 43 stotín pred Američankou Mikaelou Shiffrinovou (27). Víťazstvo Slovenky skončilo veľkým prešľapom americkej novinárky.

Fotogaléria

Shiffrinová útočí na rekord v počte víťazstiev vo Svetovom pohári, no všetko jej prekazila v rakúskom stredisku rivalka Petra Vlhová.

Zámorská novinárka Sierra Ryderová si po pretekoch v oficiálnej správe pomýlila krajinu víťazky Petry Vlhovej. „Shiffrinová sa po prvej jazde dostala na druhé miesto, pričom ju od Petry Vlhovej zo Slovinska delilo len 0,17 stotín sekundy,“ napísala reportérka pre oficiálny web Amerického zväzu alpského lyžovania. Neskôr túto chybu opravili.

Nie je to prvýkrát, čo si zahraniční novinári pomýlili Slovensko so Slovinskom. V minulosti sa to stalo aj cyklistovi Petrovi Saganovi. Teraz na zoznam pribudla už aj Petra Vlhová.

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová sa teší  z víťazstva v nočnom slalome Svetového pohára žien v rakúskom Flachau.
Dvojaká tvár veľkých rivaliek v cieli slalomu: Jedna oslavovala, druhej prišlo nevoľno Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});