Peter Sagan opäť nesklamal: Toto vianočné video musíte vidieť!

Santa na bicykli! Peter Sagan (32) pridal na sociálne siete video, ktoré sa stalo virálom. Okrem vianočného priania slovenský cyklista ...
  • Zdroj: facebook.com/PeterSagan

Santa na bicykli! Peter Sagan (32) pridal na sociálne siete video, ktoré sa stalo virálom. Okrem vianočného priania slovenský cyklista pridal aj súťaž o atraktívne ceny.

Slovenský cyklista je známy zmyslom pre humor. Potvrdil to aj originálnym videom na sociálnych sieťach. Sagan sa obliekol do kostýmu Santa Clausa. So zvončekom a plným vrecom sa premával na ulici. Pridal aj vianočný odkaz. "Ho, ho, ho... Veselé Vianoce na kolieskach," povedal Sagan vo videu.

Video nebolo vytvorené len za účelom vytvorenia originálneho vianočného blahoželania, ale jeho hlavnou úlohou je oznámiť súťaž o atraktívne ceny. "Stačí, ak do komentára k tomuto príspevku pridáš svoju najlepšiu wheelie fotku alebo video. Musíš to byť ty na svojom bicykli a máš čas do 27. decembra 2022 do 18:00 stredoeurópskeho času, aby si to natrénoval a zúčastnil sa súťaže."

"Vyberiem tri najlepšie príspevky, ktoré získajú po jednom podpísanom drese Team TotalEnergies od Sportful a parádne slnečné okuliare 100Percent! Vezmi si bicykel a ukáž nám svoje schopnosti!" napísal Sagan na sociálne siete.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});