Naši reprezentanti si namiesto bojov na MS užívajú dovolenky: Čo robia počas šampionátu slovenskí Sokoli?

Mohli bojovať na MS, no všetko je úplne inak! Slovenskí futbaloví reprezentanti sa tento rok na svetovom šampionáte v Katare nepredstavili. ...
  • 8Galéria
  • Zdroj: instagram/aless_capparelli

Mohli bojovať na MS, no všetko je úplne inak! Slovenskí futbaloví reprezentanti sa tento rok na svetovom šampionáte v Katare nepredstavili. Fanúšikovia spod Tatier sú tak odkázaní na sledovanie len zahraničných národných tímov.

Fotogaléria

Čo však robia naši hráči počas športového sviatku, ktorý sledujú desiatky miliónov ľudí po celom svete? Napríklad hrajú tenis v Brazílii, užívajú si exotiku s deťmi alebo len tak vycestujú do hôr na zimný výlet.

Ondrej Duda (28)

Tenis v Brazílii

Nie je žiadnym tajomstvom, že Duda randí s mladou Brazílčankou Amandou. S ňou si momentálne užíva v Južnej Amerike, kde si bol v Riu zahrať aj tenis.

David Hancko (24)

Chata vo Švajčiarsku

Hancko si spoločne s manželkou Kristýnou Plíškovou a prvorodeným synom Adamom odskočil na zimný výlet na chatu Chalet vo švajčiarskom alpskom regióne.

Lukáš Haraslín (26)

Exotika na Maldivách

Spolu s partnerkou Nicol a jedenapolročným synčekom Lucom sa futbalista vybral užívať si exotiku a slnko na Maldivách.

Stanislav Lobotka (28)

Prichytený doma

Lobotka ako jeden z mála reprezentantov trávil čas doma na Slovensku. Nový Čas ho takto pristihol v spoločnosti novej známosti - bývalej missky Kristíny Šulovej.

Albert Rusnák (28)

Dovolenka u susedov

Hráč klubu Seattle Sounders FC z USA trávi čas s rodinkou v Dubaji, ktorý je od Kataru vzdialený len niečo málo vyše hodiny vzdušnou čiarou.

Ľubomír Šatka (27)

Stredný obranca Lechu Poznaň chytá bronz spolu so svojou netradičnou zahraničnou priateľkou Alessou v Dominikánskej republike.

Milan Škriniar (27)

Kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie si užíva zaslúžený oddych taktiež v exotickom raji v Dubaji. Luxus si užíva spolu s dcérkou Charlotte a partnerkou Barborou.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});