Kližan vybojoval prvý titul po návrate: Sladká odmena i vyznanie od Kormúthovej!

Tenista Martin Kližan (34) odštartoval ďalšiu kapitolu vo svojej kariére, keď sa stal víťazom ITF turnaja v gréckom Heraklione. Po úžasnom ...

Tenista Martin Kližan (34) odštartoval ďalšiu kapitolu vo svojej kariére, keď sa stal víťazom ITF turnaja v gréckom Heraklione. Po úžasnom finálovom výkone, ktorý mu priniesol triumf nad Litovčanom Edasom Butvilasom so skóre 6:4 a 6:3, sa tak Kližan vrátil na okruh plný optimizmu. Pre skúseného harcovníka je toto vôbec prvý titul po jeho tohtoročnom comebacku.

Fotogaléria

Párik zažíva pravú tenisovú romantiku.
Kližana zbrzdilo zranenie! Aktuálne tenisové témy vidí negatívne: Ako investuje peniaze? Zobraziť článok

Tento moment potvrdil, že nielen na kurte, ale aj mimo neho, sa Kližanovi darí rovnako dobre. Slovenský tenista sa navyše teší aj z posunu v rebríčku ATP, kde postúpil z 1312. priečky na 897. miesto. "Nová výzva začína novým turnajom. Som momentálne TOP 900 na svete, čo je veľký posun. Pomalými krokmi, ale isto idem za vysnívaným cieľom," odkázal samotný Kližan, pre ktorého je táto comebacková sezóna výzvou.

Kližan
Kližan à la Michelangelov Dávid? Z trenírok tenisového rebela pôjdete do kolien! Zobraziť článok

Čo sa týka jeho budúcnosti, samotný Kližan na otázku Nového Času o tej novej zareagoval neisto: "Dám tomu šancu túto sezónu a potom sa uvidí."

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});