Čo sa to deje, preboha?! Zomrel nádejný slovenský basketbalista (†18)

Ďalšia hrozná tragédia zasiahla slovenský šport! Len nedávno verejnosť zaskočila šokujúca smrť mladej futbalistky Komárna Lili, ktorá ...
  • Zdroj: facebook/Považská Bystrica basketbal

Ďalšia hrozná tragédia zasiahla slovenský šport! Len nedávno verejnosť zaskočila šokujúca smrť mladej futbalistky Komárna Lili, ktorá mala len 17 rokov. Teraz prichádza ďalšia tvrdá rana osudu!

Len nedávno šokovala správa o smrti mladej futbalistky Lili (†17), ktorá hrala za Komárno a zomrela po tom, čo skolabovala počas futbalového zápasu. A teraz prichádza ďalšia tragická správa! Zomrel nádejný basketbalista Andrej Blaško (†18) z Považskej Bystrice. Informoval o tom jeho klub na sociálnej sieti facebook. "V našom klube prešiel všetkými mládežníckymi kategóriami od mladších minibasketbalistov až po juniorov, v minulej sezóne odohral niekoľko zápasov aj za družstvo mužov. Vždy patril k lídrom svojich družstiev, bol obľúbený a rešpektovaný aj ako človek," píše klub v správe o tragickej udalosti.

Dres s číslom 11 na sebe nosila talentovaná futbalistka.
Krásne gesto futbalistov Komárna po postupe: Zosnulej Lilly (†17) poslali pozdrav do neba! Zobraziť článok

Andrej Blaško zomrel v sobotu 27. apríla, príčina úmrtia zatiaľ nie je známa. "Táto tragická správa nás všetkých v Basketbalovom klube IMC Slovakis Považská Bystrica veľmi zaskočila a zarmútila. Na poslednej rozlúčke sa objavilo veľa Aďových kamarátov spod košov. Bohužiaľ, čas sa nedá vrátiť späť a my musíme pokračovať ďalej. Trénovať, hrať zápasy, “fungovať” v normálnom živote. Spomienku na Aďa však budeme aj naďalej nosiť v našich srdciach. Aďo, budeš nám chýbať. Nikdy nezabudneme!," dodáva v smútočnom oznámení klub z Považskej Bystrice.

Je skutočne alarmujúce, že v poslednom čase sa na večnosť pobrala v krátkom časovom slede dvojica mladých športovcov. Aktívnych ľudí, s obrovským potenciálom, ktorí mali celý život len pred sebou.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});