Kližan à la Michelangelov Dávid? Z trenírok tenisového rebela pôjdete do kolien!

Svojej povesti neostal nič dlžný! Tenista Martin Kližan (34) prežíva renesanciu športovej kariéry po tom, ako ohlásil nečakaný comeback ...

Svojej povesti neostal nič dlžný! Tenista Martin Kližan (34) prežíva renesanciu športovej kariéry po tom, ako ohlásil nečakaný comeback na kurty. Popritom sa však nezabúda aj zabávať, o čom svedčia zábery, ktorými pravidelne zásobuje fanúšikov na sociálnych sieťach. Z jeho najnovšieho počinu pôjdete zaručene do kolien.

Fotogaléria

Tenista s povesťou búrliváka ukázal, že okrem svojich zručností na tenisovom kurte má aj výrazné schopnosti v oblasti humoru a extravagancie. Kližan sa totiž cez víkend rozhodol odviazať sa spolu s kamarátmi na futbalovom ihrisku, popritom však všetkých poriadne šokoval. Pri pohľade na jeho outfit by ste si mohli myslieť, že ste sa dostali do nejakého komediálneho seriálu. Tento tenisový rebel totiž natiahol na seba trenky, ktoré nemali nič spoločné s obyčajnými športovou výbavou. Na trenkách nechýbala veľmi originálna „výzdoba“ - konkrétne vyobrazenie mužskej výbavy! 

Kližanove trenírky v celej kráse nájdete v našej galérii 

Je zrejmé, že Kližan sa nebojí pohrať s kontroverznými nápadmi a neváha ich zdieľať so svojimi fanúšikmi na sociálnych sieťach. Ostatne, nebol by to prvý takýto bláznivý čin. Jeho odvaha a sebavedomie ho však robia charizmatickou osobnosťou nielen na tenisovom kurte, ale aj v každodennom živote. Svoje o tom vie aj bývalá moderátorka RTVS Kristína Kormúthová, ktorá sa zrejme práve vďaka týmto jeho vlastnostiam do neho bláznivo zaľúbila.

Okrem všetkých humoristických eskapád sa však nesmie zabudnúť na to, že Kližan má za sebou viacero skvelých úspechov v tenise. Jeho návrat na kurty bol pre mnohých prekvapením a všetci teraz so záujmom sledujú, ako sa mu bude tento rok dariť, aj keď doposiaľ výraznejší úspech v jeho podaní neprišiel. Nový Čas v tejto súvislosti samotného Kližana oslovil, no k svojim trenírkam sa nechcel vyjadrovať.

 

Podobnosť čisto náhodná?

Dávid je renesančné sochárske dielo legendárneho talianskeho umelca Michelangela Buonarrotiho zo 16. storočia. Znázorňuje biblického Dávida tesne pred súbojom s Goliášom. Na Kližanových trenírkach navyše nechýba ani talianska vlajka... Namieste je preto otázka, či táto podobnosť je iba čistá náhoda...

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});