Kližan vybojoval prvý titul po návrate: Sladká odmena i vyznanie od Kormúthovej!

Tenista Martin Kližan (34) odštartoval ďalšiu kapitolu vo svojej kariére, keď sa stal víťazom ITF turnaja v gréckom Heraklione. Po úžasnom ...

Tenista Martin Kližan (34) odštartoval ďalšiu kapitolu vo svojej kariére, keď sa stal víťazom ITF turnaja v gréckom Heraklione. Po úžasnom finálovom výkone, ktorý mu priniesol triumf nad Litovčanom Edasom Butvilasom so skóre 6:4 a 6:3, sa tak Kližan vrátil na okruh plný optimizmu. Pre skúseného harcovníka je toto vôbec prvý titul po jeho tohtoročnom comebacku.

Fotogaléria

Celkovo si takto na svoje konto Kližan pripísal už 18-ty titul, pričom naposledy sa smial šťastím v auguste 2018, keď dominoval na turnaji v rakúskom Kitzbüheli. No tento triumf má pre neho osobitný význam, pretože znamená návrat do sveta víťazov po trojročnej odmlke.

Sladká výhra však nebola jedinou lahôdkou, ktorú Martinovi priniesol tento deň. Po zápase ho totiž čakala ešte sladšia odmena - veterníky, puding, ale i krásne vyznanie od jeho priateľky Kristíny Kormúthovej, bývalej moderátorky RTVS. "Táto výhra bola pre nás dôležitá. Potrebovali sme ju k tomu, aby ťa nakopla do ďalších bojov. Sme na to teraz vždy dvaja! Som na teba neskutočne pyšná," napísala Kormúthová romanticky na instagrame.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});