Slovenský exfutbalista rozhodol zápas: Gólom umlčal hviezdy Realu!

Vrátil sa do hráčskych čias! Bývalý vynikajúci slovenský obranca Marek Čech (41) sa cez víkend zúčastnil v Madride charitatívnej exhibície ...

Vrátil sa do hráčskych čias! Bývalý vynikajúci slovenský obranca Marek Čech (41) sa cez víkend zúčastnil v Madride charitatívnej exhibície na podporu choroby ALS (amyotrofickej laterálnej skleróze), kde nastúpil za FC Porto v súboji proti domácim legendám Realu Madrid. A práve rodák z Trebišova strelil pred 80-tisíc ľudmi jediný gól zápasu!

FOTOGALÉRIA: Marek Čech exhibicia Porto-Madrid

Bývalý ľavý obranca Marek Čech obliekal dres portugalského veľkoklubu FC Porto v rokoch 2005 až 2008 a doteraz v tejto metropole žije so svojou rodinou, kde prevádzkujú aj vlastnú reštauráciu. V sobotu si trojnásobný majster s Portom navliekol na seba znovu dres tohto klubu a vybehol na exhibičný duel proti slávnemu Realu Madrid na novom ultra modernom štadióne Santiago Bernabéu.

V jeho tíme sa objavili na trávniky legendy z minulosti, ako Zidane, Raúl, Roberto Carlos, Morientes, Seedorf, Figo či hviezdny gólman Casillas. A práve jeho prekonal gólom v 8. minúte a bol to jediný zásah zápasu!

Igor Kmeťo starší v Porte.
Hudobník Igor Kmeťo st.: Spieval u Čecha a fotil sa s Mourinhom Zobraziť článok

„Tento duel bol plánovaný už na rok 2019, ale kvôli pandémii sa odohral až teraz. Išlo o charitatívnu akciu na podporu choroby ALS. Myslel som počas zápasu aj na nebohého ocina, svokra i spoluhráča Mariána Čišovského,“ povedal pre Nový Čas Čech, ktorý si duel užil.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});