Hudobník Igor Kmeťo st.: Spieval u Čecha a fotil sa s Mourinhom

Pekný výlet! Známy hudobník Igor Kmeťo st. (65) sa od stredy nachádza v portugalskom meste Porto, kde včera sledoval kvalifikačný súboj ...

Pekný výlet! Známy hudobník Igor Kmeťo st. (65) sa od stredy nachádza v portugalskom meste Porto, kde včera sledoval kvalifikačný súboj slovenských futbalistov proti domácemu výberu.

Fotogaléria

Ešte predtým si stihol pozrieť miestne futbalové múzeum a zavítal aj do reštaurácie nášho bývalého reprezentanta Mareka Čecha (40), kde dokonca aj zaspieval!

„Musím povedať, že Porto je úžasné mesto. Bol som si pred zápasom pozrieť aj futbalové múzeum tohto slávneho klubu a bolo to neskutočné. Ešte krajšie ako v Barcelone,“ povedal pre Nový Čas Igor Kmeťo st., ktorého kamaráti volajú Diego, pretože sa v mladosti podobal na argentínsku legendu Diega Maradonu.

Známy hudobník sa vo štvrtok stretol aj s naším bývalým futbalovým reprezentantom Marekom Čechom, ktorý už takmer 20 rokov žije v Porte a otvoril si tam aj vlastnú reštauráciu.

„Je to super človek a veľmi skromný chalan. Prišiel aj ďalší bývalý hráč Filip Hološko či futbalistka Janka Hanzelová. V reštike bolo plno slovenských fanúšikov, ktorí pricestovali s FutbalTour na zápas. Samozrejme, zaspieval som im niekoľko pesničiek. Bola to parádna žúrka,“ dodal.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});