Tento mladík má v PSG nahradiť Mbappého: Bude stáť 140 miliónov eur!

Futbalový Paris St. Germain už má náhradu za odchádzajúceho Kyliana Mbappého (25), ktorý sa po sezóne presťahuje do Realu Madrid.

Futbalový Paris St. Germain už má náhradu za odchádzajúceho Kyliana Mbappého (25), ktorý sa po sezóne presťahuje do Realu Madrid.

Fotogaléria

V Parku princov by mal zakotviť Bukayo Saka (22) s cenovkou 120 miliónov eur. Španielske médiá píšu, že francúzsky majster už pripravuje ponuku pre mladého anglického reprezentanta.

Očakáva sa, že útočník londýnskeho Arsenalu pôjde v šľapajách vicemajstra sveta, ktorý si v lete vyzlečie parížsky dres po siedmich rokoch. Pre lídra Ligue 1 to však bude drahý obchod. Prestupová suma má dosiahnuť 140 miliónov eur. Bol by to štvrtý najvyšší transfer histórie.

Klub spod Eiffelovky je presvedčený, že Saka by bol ideálnym nástupcom Mbappého. Tridsaťdvanásobný anglický reprezentant nasúkal v tejto sezóne vo všetkých súťažiach 31 gólov, pričom sa objavil na ihrisku 35-krát.

V PSG sa už pripravujú na obdobie bez Mbappého. Španielsky tréner Luis Enrique ho v bezgólovom zápase proti Monaku stiahol predčasne z trávnika. „Kylian nastrieľa 50 gólov a pridá 25 asistencií bez toho, aký tréner ho vedie a v akom mužstve hrá. Jeho budúcnosť tu už nie je, takže musíme vyskúšať iné riešenia,“ objasnil svoj krok Enrique.

Spojenie Slovan a Vladimír Weiss mladší spečatili vo februári 2020.
Šéf Slovana o problémoch Weissa ml.: Ak to bude pokračovať, ukončíme spoluprácu! Zobraziť článok

Reprezentant Stano Lobotka a tréner Francesco Calzona počas tréningu.
Taliansko-slovenský tandem Neapola vynášajú do nebies: Calzona naháňa strach, koniec útrap Lobotku Zobraziť článok

Otec Mareka Hamšíka sa stretol so synom ikonického argentínskeho futbalistu Diega Maradonu.
Nečakané stretnutie v Neapole: Hamšík a Maradona dohadovali biznis! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});