Šéf Slovana o problémoch Weissa ml.: Ak to bude pokračovať, ukončíme spoluprácu!

Lídra a kapitána ŠK Slovan Bratislava Vladimíra Weissa ml. (34) opäť prenasledujú zdravotné ťažkosti. O jeho budúcnosti v klube prehovoril ...
  • Zdroj: TASR

Lídra a kapitána ŠK Slovan Bratislava Vladimíra Weissa ml. (34) opäť prenasledujú zdravotné ťažkosti. O jeho budúcnosti v klube prehovoril generálny manažér Ivan Kmotrík mladší.

FOTOGALÉRIA: Vladimír Weiss ml.

Bývalého reprezentanta vlani sužovalo vážne zranenie, mal chronický zápal achilovky. Mimo súťažné dianie bol celú jeseň a veľmi chýbal v nabitom programe Slovana, ktorý okrem domácej súťaže bojoval aj v pohárovej Európe.

Weiss ml. sa po zimnej prestávke opäť vrátil do zostavy, no netrvalo to dlho a prišli ďalšie komplikácie. Skúsený matador z Tehelného poľa sa zranil v ikonickom derby proti Spartaku Trnava. Ivan Kmotrík ml., generálny manažér ŠK Slovan, v rozhovore pre sport24.sk prehovoril aj o budúcnosti Weissa ml. v klube. Celý rozhovor si môžete pozrieť TU.

Čo sa stalo v derby so Spartakom? Tridsaťštyriročný šikovný útočník sa najprv v 16. minúte zapísal do streleckých štatistík, no ale v závere úvodného dejstva musel predčasne striedať. V súboji s protihráčom skončil na trávniku s bolestivou grimasou a tréner ho vynútene stiahol z ihriska.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});