Nečakané stretnutie v Neapole: Hamšík a Maradona dohadovali biznis!

V talianskom Neapole azda neexistuje obyvateľ, ktorému by nič nehovorili priezviská Maradona a Hamšík. Na tamojšej futbalovej scéne zanechali ...
  • Zdroj: Instagram/@richardhamsik

V talianskom Neapole azda neexistuje obyvateľ, ktorému by nič nehovorili priezviská Maradona a Hamšík. Na tamojšej futbalovej scéne zanechali nositelia tých dvoch známych mien nezmazateľnú stopu.

Priezvisko Hamšík je v Banskej Bystrici a okolí veľký pojem. Okrem futbalu sa spája aj s jeho značkou vína, futbalovou akadémiou, skákacou arénou pre rodiny s deťmi. Náš futbalista pritom nezaháľa ani na trhu s realitami. V obci Vlkanová neďaleko Banskej Bystrice kúpil kaštieľ, ktorý je momentálne v rekonštrukcii.

Legenda slovenského futbalu a talianskeho Neapola Marek Hamšík sa tiež môže pýšiť luxusným zrubom, ktorý postavil vo vychytenom lyžiarskom stredisku Donovaly. Najväčšou pýchou miliónového impéria bývalého kapitána našej futbalovej reprezentácie je luxusné sídlo v dedine Badín, len pár kilometrov od centra srdca Slovenska. S podnikateľskými aktivitami mu do veľkej miery pomáhal najmä počas kariéry otec Richard. Ostalo to tak aj po ukončení jeho impozantnej kariéry.

HAMŠÍKOV OTEC ŠOKOVAL SÚKROMNÝM STRETNUTÍM S MARADONOVÝM SYNOM

Marek Hamšík zainvestoval aj v Neapole, v ktorom strávil dlhých 12 sezón. Vlastní tam luxusnú vilu. Pred dvoma týždňami sa tam vrátil, keď si bol pozrieť zápas Ligy majstrov proti Barcelone. Počas uplynulého víkendu zavítal do mesta spod Vezuvu jeho otec. Richarda Hamšíka sa portál sport24.pluska.sk pýtal, za akým účelom vycestoval do Talianska.

Ilustračná fotografia.
Nebyť jeho, klub dnes neexistuje: Zomrel hrdina († 93) dejín Slavie Praha Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});