Cibulkovej chudnutie si všimli aj na Balkáne, neodpustili si ale štipľavú poznámku

Vlani v októbri všetkým prezradila, že sa púšťa do veľkej výzvy. Bývalá slovenská tenistka Dominika Cibulková (34) sa po dvoch pôrodoch ...
  • Zdroj: br

Vlani v októbri všetkým prezradila, že sa púšťa do veľkej výzvy. Bývalá slovenská tenistka Dominika Cibulková (34) sa po dvoch pôrodoch rozhodla schudnúť.

„Patrila medzi najpríťažlivejšie tenistky, po pôrode ale pribrala 22 kíl a teraz zažiarila na galavečeri,“ napísal srbský portál Telegraf po tom, ako objavil Cibulkovej fotografie z vyhlásenia ankety Športovec roka 2023 v Bratislave.

Vzápätí ale Srbi pritvrdili. „Cibulková sa nejaký čas neukázala na verejnosti. Keď sa ukázala naposledy, mala kvôli druhému tehotenstvu vážny problém s nadváhou. Sama uviedla, že po druhom dieťati si užíva kalórie a jedlo, ale začala sa neznášať. Rozhodla sa tak zamerať na svoje telo,“ píše Telegraf.

Dominika si vyrazila do Prahy na dámsku jazdu.
Pompézna dámska jazda Cibulkovej v Prahe: Diéta išla bokom, aha, čo všetko si dopriala! Zobraziť článok

Treba však jedným dychom povedať, že finalistka Australian Open z roku 2014 ide za svojim cieľom tvrdo. Za necelé štyri mesiace dala dole takmer 11 kíl a je na správnej ceste za dosiahnutým svojho cieľa.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk