Pompézna dámska jazda Cibulkovej v Prahe: Diéta išla bokom, aha, čo všetko si dopriala!

Diéta išla bokom! Bývalá slovenská tenistka Dominika Cibulková (34) porušila všetky zákazy a v Prahe si dopriala na pár hodín hody.
  • Zdroj: instagram/domicibulkova

Diéta išla bokom! Bývalá slovenská tenistka Dominika Cibulková (34) porušila všetky zákazy a v Prahe si dopriala na pár hodín hody.

FOTOGALÉRIA: Dominika Cibulková

Bývalá svetová štvorka už tretí mesiac drží prísnu diétu. Vlani v októbri sa odhodlala k veľkej zmene, keď cez sociálne siete oznámila, že sa rozhodla za 8 mesiacov zhodiť 22 kíl!

Finalistka Australian Open z roku 2014 a víťazka Turnaja majsteriek z roku 2016 sa do diéty poriadne oprela a prvé výsledky na jej postave už vidieť.

Bývalá tenistka považuje čas pre seba za dôležitý.
Cibulková sa postavila na váhu a takmer onemela: Aha, koľko kíl schudla za 2 mesiace! Zobraziť článok

Teraz si vyrazila na dámsku jazdu do Prahy a v metropole Česka rozhodne na diétu nemyslela. Celý výlet začala zlatistým mokom, keď si pri Vltave a západe slnka dopriala krígel piva. Na večeru si dopriala poriadnu dávku fastfoodu a večer zakončila partia v bare, kde si Dominika dala aj čosi ostrejšie.

Cibulkovej dámsku jazdu v Prahe si pozrite v galérii TU:

V Nitre zanechala svoj podpis.
Dominika Cibulková sa rozhodla ísť s kožou na trh: Chystá veľkú vec! Zobraziť článok

Na sociálnej sieti ukázala, že sa ubytovala vo svojom obľúbenom hoteli v Prahe Four Seasons a pozornosť fanúšikov upútala aj fotografia z cesty, kde Cibulková prezradila, že si do hlavného mesta Česka vzala dvoje luxusné hodinky a veľký prsteň. To, že každé hodinky ukazovali iný čas, v tej chvíli zrejme nehralo žiadnu úlohu.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});