Známy slovenský športový pár sa už ďalej neskrýva: Tieto zábery všetko prezradili!

Je to definitívne vonku! V slovenskom tenise už nejaký mesiac tento párik existuje, no s pravdou vyšli von až počas Australian Open v ...
  • Zdroj: instagram/akschmiedlova

Je to definitívne vonku! V slovenskom tenise už nejaký mesiac tento párik existuje, no s pravdou vyšli von až počas Australian Open v Melbourne.

FOTOGALÉRIA: Anna Karolína Schmiedlová

Slovenská tenistka Anna Karolína Schmiedlová tento rok v Austrálii herne neoslnila, keď vypadla už v 1. kole dvojhry s Američankou Cori Gauffovou hladko 3:6, 0:6. Schmiedlová následne skúšala šťastie ešte vo štvorhre. S Ukrajinkou Angelinou Kalininovou neuspeli zhodne v 1. kole proti americko-ruskej dvojici Emma Navarrová, Diana Šnajderová.

Naopak Lukáš Klein siahal v Melbourne na senzáciu, keď po päťsetovej dráme prehral s favorizovaným Nemcom Alexandrom Zverevom. Slovenský tenista pritom viedol 2:1 na sety a bol blízko k životnému triumfu, za stavu 4:4 vo štvrtom dejstve však nevyužil brejkbal a v tajbrejku náskok 3:1. Prehru ale hodil rýchlo za hlavu...

Schmiedlová zverejnila na sociálnej sieti sériu fotografií, ktoré nie sú ničím výnimočné. Až na jednu, ktorá potvrdila všetky špekulácie o známom páre v slovenskom tenise. Klein ju romanticky bozkáva na lavičke, veď sa presvedčte sami v GALÉRII!

Renáta Jamrichová triumfovala vo dvojhre junioriek na grandslamovom Australian Open.
Fantastická otočka! Jamrichová získala titul na Australian Open Zobraziť článok

Slovenská reprezentantka v zjazdovom lyžovaní Petra Vlhová a člen Niké Ski Team Petra Vlhová Matej Gemza.
Vlhovú čakajú ťažké časy: Odhalené sú nové detaily a cena operácie! Zobraziť článok

Dominik Greif.
Emotívne stretnutie Greifa s Nadalom: Je to môj hrdina! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});