Emotívne stretnutie Greifa s Nadalom: Je to môj hrdina!

Dve muchy jednou ranou! Slovenský futbalový brankár Dominik Greif (26) mal šťastný deň.

Dve muchy jednou ranou! Slovenský futbalový brankár Dominik Greif (26) mal šťastný deň.

Fotogaléria

Najskôr pomohol svojmu tímu z Malorky k postupu do semifinále španielskeho Kráľovského pohára cez ligového lídra Gironu (3:2) a potom sa stretol s legendárnym tenistom Rafaelom Nadalom (37).

Bývalý brankár bratislavského Slovana v La Lige nechytá, príležitosť dostáva iba v pohárových stretnutiach. Toto bolo jeho tretie vystúpenie za sebou, celkovo štvrté. Z postupu medzi najlepšie kvarteto mal radosť aj držiteľ 22 grandslamových titulov Nadal, ktorý zápas sledoval z tribúny a ktorý pochádza práve z Malorky.

„Môj hrdina z detstva a dospelosti. Bol to neuveriteľný moment. Splnil sa mi sen a mohli sme s Rafom prehodiť aj pár slov,“ uviedol Greif na sociálnej sieti Instagram. Španielsky tenista vynechal Australian Open pre mikrotrhlinu svalu.

Začiatkom týždňa informoval, že sa chce predstaviť na podujatí v Dauhe (19. - 24. februára). V drese Malorky nastúpil aj slovenský obranca Martin Valjent. Ten si po vylúčení svojho spoluhráča Antonia Railla prevzal kapitánsku pásku a dotiahol RCD k prekvapujúcemu triumfu.

Na snímke hráč Slovana Juraj Kucka (druhý vľavo) sa teší zo svojho druhého gólu.
Slovan si zápasom s Dinamom narobil nepriateľov: Hrali ste s Rusmi? Zabudnite na posily! Zobraziť článok

Cathy tvorila s Matsom pár 7 rokov.
Ex-manželka futbalovej hviezdy pózovala úplne nahá: Opitá sa vyspím s každým! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});