Saudskoarabská liga ako najlepšia súťaž na svete? Hviezdny Belgičan šokoval svojimi vyjadreniami!

Belgický futbalista Romelu Lukaku (30) patrí k špičke medzi útočníkmi, no nevylučuje, že v Európe ostane do konca svojej kariéry. Zapôsobila ...
  • Zdroj: Northfoto

Belgický futbalista Romelu Lukaku (30) patrí k špičke medzi útočníkmi, no nevylučuje, že v Európe ostane do konca svojej kariéry. Zapôsobila na neho totiž liga v Saudskej Arábii, ktorej dokonca predikuje veľmi svetlú budúcnosť. Čo prezradil?

FOTOGALÉRIA: Romelu Lukaku

V januári minulého roka prišiel do Saudi Pro League Cristiano Ronaldo. Rozhodnutím legendárneho Portugalčana sa následne inšpirovali ďalšie veľké mená ako napríklad Karim Benzema či Neymar. Je pravdepodobné, že rovnakou cestou sa vydá aj spomínaný Lukaku, ktorý je kmeňovým hráčom anglickej Chelsea, ale momentálne pôsobí hosťovaní v AS Rím.

„Myslím, že v najbližších dvoch rokoch sa táto liga stane jednou z najlepších na svete, ak nie tou najlepšou. Kluby vynakladajú obrovské úsilie, aby priniesli veľkých hráčov. Výsledkom je, že sa mužstvá a futbalové kvality výrazne zlepšujú," rozrozprával sa belgický reprezentant pre televíznu stanicu HLN.

Na otázku, či by si vedel predstaviť, že v Saudskej Arábii bude hrať, odpovedal jednoslovne: „Určitě." Či k tomu v skutočnosti dôjde, to je aktuálne vo hviezdach, no týmto tvrdením vyvolal medzi futbalovými fanúšikmi búrlivú vlnu diskusie.

Argentínsky futbalista Lionel Messi.
Nádherné gesto Lionela Messiho: Neuveríte, čo spravil počas dopravnej zápchy! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});