Nádherné gesto Lionela Messiho: Neuveríte, čo spravil počas dopravnej zápchy!

Nezmenila ho ani sláva. Lionel Messi (36) opäť ukázal svoju skromnosť a pokoru, keď uprostred dopravnej zápchy v Miami bez váhania podpísal ...
  • Zdroj: Northfoto

Nezmenila ho ani sláva. Lionel Messi (36) opäť ukázal svoju skromnosť a pokoru, keď uprostred dopravnej zápchy v Miami bez váhania podpísal dres vedľa stojacemu fanúšikovi.

FOTOGALÉRIA: Lionel Messi

Messi nevyniká len schopnosťami na ihrisku, ale aj správaním. Vo videu, ktoré koluje internetom, bol hráč Interu Miami zachytený, ako podpisuje argentínsky dres uprostred dopravnej špičky.

Šťastný priaznivec využil moment, pozdravil Messiho a futbalovej legende svoj dres k podpisu. V Španielčine následne svojmu hrdinovi vyslovil poklonu. „Prosím, Leo. Si najlepší hráč na svete. Milujem ťa, Leo. Práve si splnil sen môjho syna, nemôžem tomu uveriť. Nemáš ani poňatie, čo si práve spravil. Ďakujem ti."

Messi bez váhania argentínsky dres podpísal a namiesto toho, aby ho hodil späť do auta, počkal si a podal mu ho do ruky. Aj kvôli tomu sa video stalo na sociálnych sieťach okamžite mimoriadne populárnym.

Argentínsky futbalista Lionel Messi aktuálne pôsobí v USA.
Messi opäť hráčom roka: Porazil Haalanda aj Mbappého Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});