Čerství tenisoví manželia vypadli v Melbourne v jeden deň: Prvý spoločný turnaj im nevyšiel...

Najčerstvejší tenisový pár na svoj prvý spoločný turnaj nebud mať dobré spomienky! Takto si Anastasia Potapovová (22) a Alexander Ševčenko ...
  • Zdroj: tasr, instagram.com/anaporapovaa

Najčerstvejší tenisový pár na svoj prvý spoločný turnaj nebud mať dobré spomienky! Takto si Anastasia Potapovová (22) a Alexander Ševčenko (23) nepredstavovali začiatok manželstva v športe. V Melbourne sa Australian Open pre oboch mladomanželov skončilo v 1. kole v priebehu niekoľkých hodín.

FOTOGALÉRIA: Čerství tenisoví manželia vypadli v Melbourne v jeden deň

Potapovová, ktorá je známa tým, že od ruskej invázie na Ukrajinu na zápasy nastupuje v dresoch futbalového klubu Spartak Moskva, prehrala so Slovinkou Kajou Juvanovou 1:6, 4:6 a jej manžel so Španielom Jaime Munarom 3:6, 3:6, 1:6. Ani jeden z nich nezískal ani set, hádam v láske im to ide lepšie...

Áno si povedali 5. decembra v Petrohrade, čo dali svetu vedieť patrične rusky velikášsky. „Pán a pani Shevchenko," napísala ona na svojom instagramovom profile, kde hneď dodala, že turnajoch bude naďalej hrať pod svojím dievčenským menom.

A prečo tvrdíme, že vekilášsky? Ich svadobný obrat bol vysielaný naživo na Instagrame. „Vždy je pekné mať na turnoch niekoho, kto vám rozumie. Aj keď niečo pokazím, vždy ma podporí,“ pridala ešte aktuálne 21. hráčka svetového rebríčka. Počet turnajov, ktoré môžu spolu odohrať, je však veľmi obmedzený. Okrem štyroch Grand Slamov je len niekoľko podujatí série Masters, ktoré majú súčasne súťaž žien a mužov.

Britský tenista Jack Draper dohral zápas z posledných síl.
Totálne vyčerpaný tenista: Podal súperovi ruku a potom to prišlo Zobraziť článok

Pre zaujímavosť

Ruskí tenisti nie sú prvým manželským párom v tenise. Aktuálne sú manželmi Ukrajinka Elina Svitolinová (29), ktorá je od roku 2021 vydatá za Francúza Gaela Monfilsa (37), a spolu hrajú v Melbourne, kde obaja prežili prvé kolo.

V súčasnosti existujú aj manželstvá medzi hráčmi a trénermi. Najznámejšie: Petra Kvitová (33) s Jiřím Vanekom (45) a Tatjana Mariaová (36) s Charlesom-Edouardom Mariom (49). Tak, ako Svitolinová a Monfils, aj tieto dva páry už sú rodičmi. Presnejšie v prípade Kvitovej a Vaňka budú.

Slovenský tenista Lukáš Klein odvracia loptičku Juhokórejčanovi Soon-Wo Kwonovi v 1. kole dvojhry na grandslamovom turnaji Australian Open.
Klein žiari na Australian Open: Prvý grandslamový triumf kariéry! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});