Sobolenková ako ju nepoznáte z kurtov: Keď odhalí svoje sexi krivky, je z nej poriadna dračica

Nestratila ani set. Bieloruská tenistka Arina Sobolenková (25) suverénne dokráčala k triumfu na Australian Open. Vo finále zdolala Čeng ...
  • Zdroj: SITA/AP

Nestratila ani set. Bieloruská tenistka Arina Sobolenková (25) suverénne dokráčala k triumfu na Australian Open. Vo finále zdolala Čeng Čchin-wen v dvoch setoch 6:3, 6:2 a obhájila v Melbourne titul.

FOTOGALÉRIA: Arina Sabalenková

Arina prišla o otca, ktorý ako 43-ročný zomrel na meningitídu. Ešte pred smrťou mu dala sľub, že do 25 rokov svojho života sa stane svetovou jednotkou a vyhrá dva grandslamy.

 Aj Serena Williamsová bola hosťom slávnostného otvorenia reštaurácie na Floride.
Bývalá svetová jednotka narobila rozruch: Vidíte ten rozdiel vo fotkách? Zobraziť článok

Prvý sľub sa jej podarilo splniť vlani v septembri, keď sa po US Open stala svetovou jednotkou. Ten druhý naplnila teraz, keď vyhrala po druhý raz Australian Open.

Bieloruská tenistka Aryna Sabalenková finále v Brisbane nezvládla.
Sabalenková po výprasku vo finále v Brisbane: Divákov bavila vtipnými hláškami Zobraziť článok

"Je pre mňa česť zdvihnúť opäť túto trofej, chcem zároveň zagratulovať Čchin-wen. Viem, že to nie je dobrý pocit, ale je to mladá hráčka a má pred sebou ešte mnoho finále. Ďakujem všetkým, ktorí mi pomáhali v predošlých dvoch týždňoch a ktorí sa zaslúžili o tento turnaj aj fanúšikom. Urobili z tohto miesta niečo výnimočné," uviedla Sobolenková po prebraní trofeje. Medzi najlepšiu štvorku sa prebojovala na šiestom grandslame za sebou, trikrát z toho bola vo finále.

Bieloruska má na instagrame 1,5 milióna sledovateľov. A to aj vďaka tomu, že jej nerobí problém vystaviť svoju sexi postavu v plavkách a sem-tam poštekliť mužskú predstavu.  

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});