Renáta Jamrichová zostala po príchode na Slovensko v šoku: Vyhrala s natrhnutým bruchom

Úsmevy rozdáva na všetky strany, veď prečo by aj nie!

Úsmevy rozdáva na všetky strany, veď prečo by aj nie!

Fotogaléria

Čerstvá juniorská grandslamová šampiónka v dvojhre z Australian Open Renáta Jamrichová (16) prežíva najkrajšie obdobie v živote. Jej výkony z roka na rok naberajú grády, výsledkom čoho je fakt, že v pondelok doniesla od protinožcov na Slovensko krásnu trofej, ale pochváliť sa môže aj štatútom juniorskej svetovej jednotky.

Aby toho nebolo málo, po príchode domov zistila, že vlastne životný titul vybojovala s natrhnutým bruchom. V rozhovore pre Nový Čas však sympatická tenistka priznala aj viaceré iné zaujímavosti zo zákulisia, ale aj to, že zarobené peniaze už nemá len tak voľne pohodené u seba v izbe…

Český reprezentant Vladimír Coufal.
Nechutné slová na adresu českého reprezentanta: Coufal spravil rázny krok! Zobraziť článok

Ako sa na zisk titulu z juniorského Australian Open pozeráte s miernym odstupom času?

Bol to strašne dobrý týždeň, čo som zažila v Austrálii, aj keď sme tam doleteli o čosi skôr, napriek tomu, že som nehrala prípravný turnaj. Musela som sa však adaptovať, najmä na čas a počasie, keďže u protinožcov bolo leto. Každý zápas sa mi hral dobre, pocity sú proste super. Necítila som vôbec žiadny tlak, ani som ho na seba nedávala. Len som hrala, ako sa mi darilo. A keď sa nedarilo, tak som išla len loptičku po loptičke a nakoniec som to celé vyhrala. (smiech)

Ako víťazka juniorky ste si vybojovali kartu do kvalifikácie veľkého Australian Open…

O tom som ani nevedela, povedal mi to až tréner po turnaji. Bude to zrejme môj prvý grandslam, takže je to super, že to bude práve tam a už teraz sa teším na môj prvý zápas.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});