Messi prehovoril o svojej budúcnosti: Vráti sa do Európy?

Taliansky novinár Fabrizio Romano uverejnil na sociálnych sieťach vyjadrenie Lionela Messiho (36). Cituje pri tom francúzsky denník ...

Taliansky novinár Fabrizio Romano uverejnil na sociálnych sieťach vyjadrenie Lionela Messiho (36). Cituje pri tom francúzsky denník L'Équipé.

Fotogaléria

Lionel Messi sa do Barcelony nevráti. "Odchod z Interu Miami na hosťovanie na ďalšie mesiace? Nie, v žiadnom prípade - a nie je to ani možnosť, o ktorej by sme uvažovali," povedal osemnásobný držiteľ Zlatej lopty.

Argentínsky mág otvorene priznal, že na starom kontinente sa už nepredstaví. "Moja európska kapitola je uzavretá. Vďaka Bohu som mal v Európe výnimočnú kariéru, tiež som vyhral všetko, o čom som sníval. Teraz, keď som sa rozhodol prísť do USA, si nemyslím, že sa ešte niekedy v profesionálnej kariére vrátim k hraniu v Európe."

Leo Messi so Zlatou loptou.
TOP 5 najbohatších víťazov Zlatej lopty: TENTO hráč má na čele obrovský náskok! Zobraziť článok

Messi si zaspomínal na staré časy v Barcelone, priznal, že v hre bol aj návrat do Katalánska, no napokon to nevyšlo. "Chcel som sa vrátiť do Barçy, bola to skvelá predstava, že tam budem, rodina, môj dôchodok tam, ako som vždy chcel... ale jednoducho to nebolo možné."

O tri roky je ďalší svetový šampionát. Argentína môže obhájiť titul. "Majstrovstvá sveta 2026? Vzhľadom na vek, ktorý budem mať v tom čase, sa to zdá byť ťažké - ale uvidíme," povedal Messi v rozhovore pre francúzsky denník L'Équipé.

Tréner Spartaka Trnava Michal Gašparík.
Skrytá kamera! Spartak si pre trénera pripravil prekvapenie: Nové auto za desiatky tisíc eur! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});