Skrytá kamera! Spartak si pre trénera pripravil prekvapenie: Nové auto za desiatky tisíc eur!

Trnavský Spartak si cenní výsledky, ktoré mužstvo dosahuje pod vedením Michala Gašparíka. V piatok prezident klubu Peter Macho odovzdal ...

Trnavský Spartak si cenní výsledky, ktoré mužstvo dosahuje pod vedením Michala Gašparíka. V piatok prezident klubu Peter Macho odovzdal trénerovi A-mužstva nové luxusné auto. Klub z malého Ríma o tom informoval na sociálnych sieťach.

Fotogaléria

Michal Gašparík o ničom nevedel. V zázname zo skytej kamery je vidieť, že pri príchode na parkovisko bol vytočený. Na jeho mieste totiž stálo cudzie auto, pri ktorom stál prezident Spartaka. "Miki (Martin Mikovič) si kúpil si nové auto a ide demonštrovať svoju silu, že to dal na flek trénera," povedal Peter Macho. "Keď to tam dal, tak skončil, zajtra nebude hrať," odvetil s úsmevom Gašparík.

Po zaparkovaní prezident futbalovej Trnavy povedal trénerovi pravdu. "Chcem ti odovzdať toto krásne auto. Vieš, keď sme sa bavili s majiteľmi, že keď sa dostaneš do skupiny (EKL), tak majú pre teba pripravený darček. Chcem ti odovzdať kľúče od tohto krásneho bavoráka X4 od nášho partnera.

Michal Gašparík neskýval radosť. "Ďakujem pekne, toto som nečakal. Na ten sľub som aj zabudol, ale ďakujem," povedal po tom, ako sa dozvedel o svojom novom aute.

Pápež František
Pápež rozhneval celý národ: TOTO povedal o Messim a Maradonovi Zobraziť článok

BMW 4X stojí v základnej výbave takmer 60 000€. Z videa, ktoré uverejnil Spartak na sociálnych sieťach nie je jasné, o akú verziu luxusného auta sa jedná.

Gólová radosť hráčov FC DAC 1904 Dunajská Streda.
Neskutočný gól v Niké lige: Tréner Guľa neveril vlastným očiam! Zobraziť článok

{{ poll.title }}

{{ question.text }}
  • {{ displayedQuestions > 1 ? 'Stránka' : 'Otázka' }} {{ currentPage }}/{{ totalPages }}
{{ question.text }}
{{ answer.text }}
{{ displayPercent ? Number(answer.percent).toFixed(2) + '%' : answer.votes }}
Hlasovalo: {{ poll.votes }}
Vyhodnotenie
Úspešnosť
{{ succeeded.percent }}%
Počet správnych odpovedí
{{ succeeded.count }}/{{ questions.length }}
Ďakujeme za vyplnenie dotazníka.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});