Veľká rivalita ožíva! Koniec roka ozdobí zápas Vémolu proti Pirátovi

Trilógie sa síce nedočká, no na poslednom turnaji roka nesmie chýbať. Karlos Vémola (36-7) vzal situáciu do vlastných rúk a pred pár ...

Trilógie sa síce nedočká, no na poslednom turnaji roka nesmie chýbať. Karlos Vémola (36-7) vzal situáciu do vlastných rúk a pred pár dňami adresoval prostredníctvom sociálnych sietí výzvu hneď trom atraktívnym menám. Odpoveď prišla expresne, veci sa dali bleskovo do pohybu a hviezdny zápas je už dohodnutý!

Fotogaléria

Legenda domácej scény ukázala prstom na troch bojovníkov. Karlos Vémola si chcel kvality zmerať s jedným z trojice Michal Materla (33-9), Stephan Pütz (22-5) alebo Samuel Krištofič (16-6). Práve posledný menovaný s ničím neotáľal, tejto možnosti bol naklonený a na názor sa opýtal tiež svojich fanúšikov. Sociálne siete pri šanci vidieť nečakaný zápas priam explodovali.

Alternatíva tohto merania síl sa pozdávala taktiež vedeniu organizácie. Súčasťou  karty turnaja OKTAGON 51 teda bude veľkolepá konfrontácia medzi Karlosom Vémolom a Samuelom „Pirátom“ Krištofičom v dohodnutej váhovej kategórii do 88 kilogramov. Pre českého veterána pôjde o kariérnu derniéru spojenú s ikonickou pražskou O2 Arenou.

Alexander Zverev vyzval v súboji o postup do finála Caspera Ruuda.
Ex-priateľku mal fyzicky napadnúť: Zverev si musí pripraviť poriadny balík Zobraziť článok

Medzi dvojicou decembrových konkurentov zároveň ožíva rivalita z minulosti. Hviezdne tváre československého MMA si do oka ani náhodou nepadli. Viackrát si vymieňali poriadne ostré názory a napätie postupom času značne gradovalo. Osobný spor si mali definitívne vyriešiť na konci kalendárneho roka 2021. „Terminátora“ ale postihlo nepríjemné zranenie ruky, kvôli ktorému takmer musel ukončiť profesionálnu kariéru.

Po návrate terajšieho šampióna poloťažkej divízie do kolotoča sa viac o bitke s „Pirátom“ nehovorilo. Hoci sa zdalo, že toto súperenie už padlo do zabudnutia, opak je pravdou.

Prekvapivé okolnosti Charltonovej smrti: TAKTO zomrela futbalová legenda Zobraziť článok

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});