Petra Vlhová po úvodných pretekoch sezóny: Formu som si asi vyležala!

Všetky obavy, ktoré sama šírila, vyvrátila na svahu! Slovenská lyžiarska hviezda Petra Vlhová pred prvými pretekmi sezóny v rakúskom ...

Všetky obavy, ktoré sama šírila, vyvrátila na svahu! Slovenská lyžiarska hviezda Petra Vlhová pred prvými pretekmi sezóny v rakúskom Söldene vysielala správy, že bola chorá, že nemá natrénované.

Fotogaléria

A tu zrazu na ľadovci Rettenbach vybojovala v obrovskom slalome 3. miesto. Nečudo, že mala potom výbornú náladu a žartovala: „Formu som si asi vyležala!“

Choroba, ktorá ju prikvačila do postele a umožnila jej štyri ostré tréningy namiesto zvyčajných dvanástich, jej sily nevzala. „Fyzicky som na tom bola dobre, popravde som necítila, že by som oslabla. Smejem sa, lebo som týždeň len ležala v posteli a nebolo mi všetko jedno. Nemala som veľké očakávania, ale môj pocit bol dobrý a bola som v úplnom pokoji.

Chcela som len podať výkon, aký viem. Vždy je fajn začať takto. Ale zajtra je nový deň a ideme odznova. Samozrejme, tretie miesto je lepšie ako pätnáste,“ vyznala sa rodáčka z Liptovského Mikuláša, ktorej sa ešte nikdy nestalo, aby mesiac pred pretekmi bola len tri dni na snehu. Po Argentíne sa cítila skvele, silná.

(ilustračné foto)
Obrovská tragédia: Známy slovenský hokejista zahynul pod kolesami vlaku († 54) Zobraziť článok

„No tie dni na snehu mi chýbajú. Ale bavíme sa už len o detailoch, možno keby som neochorela, som tam, kde aj dnes. Ale verím si, som silná a som šťastná. Všetko je v poriadku,“ dodala ešte Petra, ktorá sa najbližšie predstaví v Levi, kde je na programe 11. a 12. novembra slalom, kam zamieri už v pondelok.

Vlani ženy, teraz muži

Rodovo sa to vyrovnalo! Počasie vlani neumožnilo odštartovať nový ročník SP ženám, tento rok sa extrémne silný vietor postaral o to, že na prvé body si budú musieť počkať muži...

Na snímke predseda Smer-SD Robert Fico.
Česká legenda o Ficovi: Skorumpovaný mafián, je rovnaký ako Putin! Zobraziť článok

Slovenskí lyžiari Adam a Andreas Žampovci doplatili na prvých pretekoch sezóny na nepriazeň počasia. Andreas ani neprešiel cieľom, no je rád, že sa po zranení opäť dostal do seriálu a Adam prišiel do cieľa na nepostupovom 39. mieste, keď práve počas jeho jazdy najviac zosilnel vietor.

„Nechcem sa vyhovárať, sme outdorový šport, ale zrazu mi brány ležali v trati, mal som ich v stope...,“ povedal v cieli najskúsenejší z bratov.

Michael Schumacher je držiteľom siedmich majstrovských titulov v F1.
Vyjadrenie Schumacherovho právnika: Pre TOTO sa nikde nepíše o jeho stave Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});