Česká legenda o Ficovi: Skorumpovaný mafián, je rovnaký ako Putin!

Zlatý olympijský medailista z Nagana1998 Dominik Hašek (58) v poslednom období často prichádza s ostrými politickými vyjadreniami, pričom ...

Zlatý olympijský medailista z Nagana1998 Dominik Hašek (58) v poslednom období často prichádza s ostrými politickými vyjadreniami, pričom tentokrát sa pustil do staronového premiéra Slovenskej Republiky, Roberta Fica (59).

Fotogaléria

Bývalý hokejový gólman sa rozhodol zareagovať na nedávne Ficove rozhodnutie, ktorým je nedodávať ďalšie zbrane na pomoc Ukrajine.

"Sebec. Ten človek predá kohokoľvek pre vlastný prospech. Rovnako ako Putin, Orbán či Babiš. Zároveň tiež svojej krajine a jej ľuďom vôbec neverí a presviedča ich, akí sú slabí a nič nedokážu," vyjadril sa Hašek prostredníctvom sociálnej siete X.

Lavička Pittsburghu Penguins.
Ľudí po desivom zranení vyhnali z haly: Bývalý hráč NHL zomrel († 29) Zobraziť článok

Následne sa vyjadril taktiež k premiérovmu výroku o tom, že Ukrajina je najskorumpovanejšou krajinou na svete. "Keby tieto slová hovoril ktokoľvek iný... Ale keď ich vyslovuje tento skorumpovaný mafián, ktorý sa veľmi pravdepodobne podieľal a odstránení ľudí a zakrývaní zločinov, tak vieme, že to vyslovuje iba pre svoj osobný prospech," napísal 58-ročný Čech.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});