Vémola priostruje v spore s českým bojovníkom: Bojíte sa, že vám pochovám aj Kincla?

Ich spor sa priostruje! Elitní českí zápasníci Karlos Vémola (38) a Petrik Kincl (34) si nedajú pokoj. A to ani napriek tomu, že ich ...
  • Zdroj: instagram/patrik_kincl

Ich spor sa priostruje! Elitní českí zápasníci Karlos Vémola (38) a Petrik Kincl (34) si nedajú pokoj. A to ani napriek tomu, že ich zápas, ktorý mal byť zápasom roka, sa napokon neuskutoční.

FOTOGALÉRIA: Kincl - Vémola

„Ja som trénoval, ten zápas som vymyslel, vybral som si súpera, ktorý ma zdolal. Aj za cenu toho, že by som musel schudnúť. Viac k tomu nemá čo povedať, na ostatné sa musíte opýtať Kincal,“ reagoval Vémola na oznámenie Oktagonu, že Kincl Vémolovu výzvu v závere roka nečakane neprijal a stretne sa miesto neho s Vlastislavom Čepom (27).

Lela a Karlos sa už o pár hodín stanú manželmi.
Vémolova Lela poriadne podkúrila internetu: Žiadny anjel, ale sexy dračica! Zobraziť článok

„Ups. Že si Karel vyberá, to už vieme. Ale nie všetci skáči, ako on pískne,“ rýpol si do Vémolu Kincl. No a odpoveď od Terminátora prišla okamžite.

Karlos Vémola a jeho radosť po výhre nad Pavolom Langerom.
Krásne gesto Vémolu: Neuveríte, čo spravil s bonusom za výhru! Zobraziť článok

„Je to škoda, že Kincl myslel sebecky na seba a nie na to, čo chcú ľudia vidieť. Malú úlohu zohral i Oktagon, myslím, že si úplne neželali, aby som im pochoval aj Kincla. Dlho teraz budovali Langera, z nikoho urobili hviezdu a ja som im ju zabil za sedem sekúnd. Keby som im rovnako pochoval aj Kincla, veľa by im toho po mojom odchode nezostalo,“ povedal vo vyjadrení pre český iSport.cz Vémola.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});