Ronaldo stŕpol, dostal zásah od diváka: V Bosne tuhla krv v žilách!

Portugalská futbalová reprezentácia už má istotu postupu na budúcoročné EURO. Bosniakom uštedrila debakel, no počas duelu sa stala aj ...
  • Zdroj: Reprofoto X/Hellfootball

Portugalská futbalová reprezentácia už má istotu postupu na budúcoročné EURO. Bosniakom uštedrila debakel, no počas duelu sa stala aj veľmi znepokojivá situácia.

FOTOGALÉRIA: Cristiano Ronaldo

Futbalisti Portugalska si v stretnutí 8. kola kvalifikácie ME 2024 poľahky poradili s Bosnou a Hercegovinou na jej pôde 5:0 a v J-skupine majú naďalej plný počet bodov. Kanonier Cristiano Ronaldo hrá už nejaký čas v Saudskej Arábii, no stále je kľúčovým mužom národného tímu. Postaral o úvodné dva góly stretnutia.

V 5. minúte premenil pokutový kop a v 20. minúte sa tesne vyhol ofsajdovej pasci a zužitkoval prihrávku od Joaoa Felixa. Hráč FC Barcelona, ktorý v útočnej formácii nahradil Goncala Ramosa, potom v 41. minúte aj sám skóroval a zavŕšil strelecký plodný polčas Portugalčanov, ktorí všetky góly nasúkali v prvom polčase. Škvrnu na zápase zanechal divák Bosny, ktorý zasiahol Ronalda.

Na snímke reprezentanti Slovenska  pózujú pre skupinovú fotografiu pred zápasom zápasu kvalifikácie J-skupiny ME 2024 vo futbale Luxembursko - Slovensko v Luxemburgu.
Slovenskí futbalisti sú krôčik od EURO 2024: Kedy postúpime a kedy nie? Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});