Ibrahimovič pobavil: Lepší gól alebo sex? Zlatan má jasno!

Legendárny Zlatan Ibrahimovič (42) nezostal nič dlžný svojej povesti a pobavil odpoveďou na otázku, či je podľa neho lepší sex alebo ...

Legendárny Zlatan Ibrahimovič (42) nezostal nič dlžný svojej povesti a pobavil odpoveďou na otázku, či je podľa neho lepší sex alebo strelený gól.

Fotogaléria

Bývalý hviezdny futbalista Zlatan Ibrahimovič (42) nezostal nič dlžný svojej povesti a v otvorenom rozhovore s Piersom Morganom ponúkol niekoľko kontroverzných odpovedí. Morgan sa Zlatana pýtal napríklad na to, či je lepší pocit streliť gól alebo mať sex? "Či by som radšej strelil gól alebo mal sex? Nie, sex je lepší. Každý, kto si myslí opak má problém v posteli a mal by vyhľadať pomoc," pobavil odpoveďou bývalý útočník AC Milána či FC Barcelony.

Róbert Boženík v drese Boavisty.
Útočník Boavisty Porto Róbert Boženík pred zápasom v Portugalsku: V prípade gólu by ma chytili až doma Zobraziť článok

Zlatan Ibrahimovič sa vyjadril aj k tomu, prečo sa neoženil s Helenou Segerovou, s ktorou tvoria pár už 21 rokov a vychovávajú spoločne dvoch synov - Maximiliana (17) a Vincenta (15), ktorí hrajú za mládežnícky tím AC Milána. "Pred niekoľkými rokmi som ju požiadal o ruku, ale ona to odmietla. Mala svoju šancu, druhú už nedostane," prekvapil odpoveďou Ibrahimovič.

"Povedal som jej: Po 20 rokoch si zaslúžiš byť mojou manželkou. Ale ona odpovedala: Nie, nepotrebujem to. Je naozaj veľmi silná. Po tom, ako ma odmietla, si ju vážim ešte viac. Nemusím vždy vyhrať. Máme spolu dvoch synov a to je pre mňa oveľa dôležitejšie, než či sme manželia, alebo nie," dodal legendárny útočník.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});