Neverník Neymar letel 7 073 míľ, aby bol pri narodení krásnej dcérky: Srdcervúci odkaz!

Toľko nadšenia, ale predovšetkým nehy by od neho čakal málokto. Hviezdny brazílsky futbalista Neymar (31), ktorý momentálne hrá za Al-Hilal ...
  • 16Galéria
  • Zdroj: instagram/brunabiancardi a neymarjr

Toľko nadšenia, ale predovšetkým nehy by od neho čakal málokto. Hviezdny brazílsky futbalista Neymar (31), ktorý momentálne hrá za Al-Hilal v Saudskej Arábii, úžasnú správu oznámil prostredníctvom svojich profilov na sociálnych sieťach - jeho partnerka Bruna Biancardi porodila dcéru.

Fotogaléria

„Vitaj, naša Mavie. Naplnila si naše životy. Už teraz ťa veľmi ľúbime... Ďakujeme, že si si nás vybrala,“ napísal útočník Al-Hilalu, ktorý ale oslavy musel odložiť. Podvečer nášho času čakal čerstvého otca ligový zápas proti Al-Akhoud!

Narodenie dcéry by malo byť podľa viacerých zdrojov tou najkrajšou bodkou za mimoriadne rušným obdobím, ktoré Neymar zažíval. Najskôr sa totiž prevalila jeho nevera k partnerke Brune Biancardiovej (29) a krátko nato zatkli brazílske úrady jeho otca za ničenie životného prostredia. Obe eskapády sú ale zabudnuté narodením prvej dcérky!

Najdrahší futbalista sveta dostal od nového klubu Al-Hilal povolenie letieť 7 073 míľ späť do Brazílie, aby bol tento týždeň svedkom príchodu svojho druhého dieťaťa na svet. Potom to oznámil svojim 215 miliónom sledovateľov na Instagrame, kde zverejnil aj množstvo intímnych záberov, na ktorých nadšený pár bozkáva svoju dcéru a dokonca aj ten, na ktorom Neymar kúpe svoju prvú dcérku.

Aleksandar Čavrič v zápase proti Ľubľane.
Belasí na čele tabuľky Konferenčnej ligy: Čavrič vykopal Slovanu už milión eur! Zobraziť článok

Futbalová hviezda sa otcom stala druhý raz. Z prvého vzťahu s Carolinou Dantasoovou (27) má dnes už 12-ročného syna Davida Lucu. Bývalá hviezda Barcelony a neskôr Paris SG randí s Brunou od roku 2021, pričom pár svoj vzťah zverejnil v januári minulého roka.

Tento rok v apríli oznámili, že sa stanú rodičmi, čo sa udialo len krátko potom, čo svet obleteli šokujúce správy, že Neymar podvádza svoju krásnu partnerku. Hviezdu Al-Hilal nachytali na párty s dvomi tajomnými ženami v španielskom nočnom klube, k čomu Bruna na Instagrame ihneď pridala tento komentár: „Som si vedomá toho, čo sa stalo a som sklamaná, ale v konečnom štádiu tehotenstva sa moja pozornosť a obavy upriamujú na moju dcéru a to je všetko, na čo budem v tejto chvíli myslieť.“

Rekordný strelec brazílskej reprezentácie sa ospravedlnil v emocionálnom vyhlásení na sociálnej sieti: „Bru. Videl som, ako veľmi si bola šokovaná, ako veľmi si tým všetkým trpela a ako veľmi chceš byť po mojom boku. A stojím vedľa teba. Ty si žena, o ktorej som sníval, ktorú chcem mať vedľa seba ako matku svojho dieťaťa.“

Slovenskí parahokejisti vyhrali aj druhý zápas na MS.
Slováci deklasovali Fínov, Joppa strelecky explodoval: Nedali sme im šancu, vraví tréner Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});