Na Škriniarove PSG sa to sype z každej strany: Štyria hráči s trestom za homofóbne pokriky!

Futbalovému tímu z hlavného mesta Francúzska sa v poslednej dobe výsledkovo príliš nedarí. V tabuľke Ligue 1 sa nachádzajú až na piatom ...
  • Zdroj: Northfoto

Futbalovému tímu z hlavného mesta Francúzska sa v poslednej dobe výsledkovo príliš nedarí. V tabuľke Ligue 1 sa nachádzajú až na piatom mieste a v ostatnom stretnutí Ligy majstrov dostali výprask od anglického Newcastlu. Teraz im navyše pribudol ďalší problém.

FOTOGALÉRIA: Na Škriniarove PSG sa to sype z každej strany

Futbalisti parížskeho Saint-Germain Randal Kolo Muani, Ousmane Dembélé, Achraf Hakimi a Layvin Kurzawa dostali trest na jeden zápas za homofónne skandovanie. Oznámila to francúzska ligová futbalová asociácia.

Ku všetkému malo dôjsť po ligovom zápase PSG proti Olympique Marseille. Zmieňovaní hráči oslavovali spolu so svojimi priaznivcami výhru 4:0 nad veľkým rivalom, no súpera nazývali sprostými a homofóbnymi výrazmi. 

Milan Škriniar (PSG) v súboji proti Newcastle United.
Škriniar terčom kritiky a posmechu: Turista v Paríži, privalila ho skriňa! Zobraziť článok

​Potrestaný je aj samotný klub. Na najbližšie dva domáce zápasy bude zavretá tribúna Auteuil, kde sídli najtvrdšie fanúšikovské jadro. Trest na druhý duel je však iba podmienečný. 

„Klub ľutuje, že komisia zvolila neprimerané a kolektívne opatrenie, ktoré by mohlo podkopať prácu na dialógu a prevencii. Tú klub vykonáva so svojimi priaznivcami," zaznelo v oficiálnom stanovisku klubu uverejnenom na webových stránkach. 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});