Škriniar terčom kritiky a posmechu: Turista v Paríži, privalila ho skriňa!

Slovenský obranca Milan Škriniar odohral veľmi nevydarený zápas v Lige majstrov na pôde Newcastle United (1:4). Stal sa terčom veľkej ...
  • Zdroj: TASR/AP

Slovenský obranca Milan Škriniar odohral veľmi nevydarený zápas v Lige majstrov na pôde Newcastle United (1:4). Stal sa terčom veľkej kritiky a dokonca posmechu. Privalila ho skriňa, turista v Paríži či jeho príchod ako podvod klubu!

FOTOGALÉRIA: Milan Škriniar

PSG vybuchol v stretnutí Ligy majstrov na pôde Newcastle United, prehral nečakane hladko 1:4. Jedným z terčov kritiky expertov a fanúšikov sa stal aj slovenský obranca Milan Škriniar. Pôsobil neistým dojmom, urobil viacero chýb a pri druhom inkasovanom góle v závere prvého polčasu ho prehlavičkoval obrovitý Dan Burn. "Milan Škriniar musel mať pocit, že naňho spadla skriňa, keď sa veľký Dan Burn rozhodol pre túto hlavičku," okomentoval inkriminovaný okamih Taylor Payne z The Athletic v príspevku na sociálnej sieti X.

 

 

Obrana parížskeho giganta na čele so stopérskou dvojicou Škriniar - Marquinhos horela po celý zápas. Práve spomínaní dvaja obrancovia dostali najhoršie hodnotenia zo všetkých hráčov v zápase. Špecializovaný portál Sofascore ohodnotil výkon kapitána PSG známkou 5,8 a Škriniar obstál len o vlások lepšie - mal hodnotenie 5,9.

Defenzíva PSG stála na pôde Newcastle doslova na hlinených nohách, čo trefne okomentovali aj experti z portálu Footmercato. "Duo Škriniar – Marquinhos sa úplne zrútilo. Kataklizmatický výkon hlavného parížskeho pántu bol symbolom cesty v St. James Parku.Títo dvaja muži na anglickej pôde úplne stroskotali. Kopili chyby, ktoré umocňovala ohromná túžba hráčov Newcastlu. Tí im pripravili úplné peklo. Škriniar bol s loptou na kopačkách veľmi neistý, jeho hre chýbal živosť, a napokon ukončil svoje utrpenie tým, že pozoroval Fabiana Schära, ako vymietol vinkel Donnarummu."

Na snímke hráč Kylian Mbappe z PSG.
Liga Majstrov: Škriniarov Paríž s debaklom, City a Barcelona opäť víťazne Zobraziť článok

Milan Škriniar, ktorý posilnil Paríž v letnom prestupovom období, je zatiaľ pre fanúšikov PSG veľkým sklamaním. Svoju nespokojnosť dali hlasno najavo aj po nevýraznom výkone slovenského reprezentanta na St.James Parku. Objavilo sa množstvo kritických a posmešných reakcií. "So Škriniarom nás vedenie podviedlo! Bol ako turista. Kopil chybu za chybou,“ reagoval jeden z nespokojných priaznivcov parížskeho tímu.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});