Skvelý debut slovenského mladíka v holandskej lige: Krásnym gólom zachránil Feyenoordu bod

Paráda! Slovenský futbalista Leo Sauer (17) má za sebou fantastický debut v drese holandského majstra Feyenoordu Rotterdam. Talentovaný ...
  • Zdroj: feyenoord.nl

Paráda! Slovenský futbalista Leo Sauer (17) má za sebou fantastický debut v drese holandského majstra Feyenoordu Rotterdam. Talentovaný krídelník strelil gól v rotterdamskom derby so Spartou a zaslúžil sa o remízu 2:2.

Španielky oslavujú po zisku zlata na MS.
Španielky premiérovo vyhrali MS vo futbale: Finálovú drámu rozhodla kapitánka Zobraziť článok

Sauer sa dostal na ihrisko v 46. minúte, keď vystriedal Alireza Jahanbakhshu. Hviezdna chvíľa slovenského mládežníckeho reprezentanta prišla až v úplnom závere stretnutia po obrovskom nápore úradujúceho šampióna.

Rodák z Bratislavy učebnicovo zúžitkoval svoje postavenie na hranici šestnástky. Po dlhom nákope v 90.+1 minúte sa ku nemu dostala odrazená lopta a z prvej ju nekompromisne umiestnil do horného horu brány. Gólman Nick Olij bol bez šance. Sauer tak skóroval vo svojej súťažnej premiére za najslávnejší rotterdamský klub, v ktorého drese odohral celý duel aj jeho krajan Dávid Hancko.

Sauer prišiel do Feyenoordu zo Žiliny počas minulého leta. Najskôr na hosťovanie, no tento rok prestúpil do holandského tímu natrvalo a podpísal s ním zmluvu do roku 2026.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});