Sagan si užil krásne chvíle so synom: Najväčšie víťazstvá nie sú tie na pretekoch!

Slovenský cyklista Peter Sagan (33) si po Tour de France doprial oddych na Slovensku. Bicyklu však pokoj nedal, užil si krásnu jazdu ...
  • Zdroj: instagram @petosagan

Slovenský cyklista Peter Sagan (33) si po Tour de France doprial oddych na Slovensku. Bicyklu však pokoj nedal, užil si krásnu jazdu v nádhernom prostredí so synom Marlonom.

FOTOGALÉRIA: Sagan + Marlon

Peter Sagan má za sebou svoju poslednú Tour de France v kariére. Preteky boli náročné, ale náležite si ich užil a najmä prežil v zdraví. Okamžite po ich skončení sa vrátil domov na Slovensko a venuje sa rodine. Synčeka Marlona zobral na pekný výlet na bicykloch do žilinského bike parku. Otec so synom si užívali spoločnú jazdu v nádhernom prostredí.

Peter Sagan.
Saganovi aj po Tour pôjde o veľa: Aké šance má na blížiacich sa MS? Zobraziť článok

„Nie je naozaj nič, čo by sa dokázalo vyrovnať návratu domov a užívaniu si jazdy na dvoch kolesách s mojou pýchou a radosťou. Môj syn Marlon. Nemohol som si želať lepšieho partnera na jazdenie v žilinskom bike parku. On mi pripomenul, že niekedy nenájdem najväčšie víťazstvá v živote na pretekárskom pódiu," vyznal sa Peter Sagan zo svojich pocitov v príspevku na sociálnej sieti instagram.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});