Nezastavil na červenú! Lionel Messi takmer spôsobil vážnu dopravnú nehodu

Takto by sa novej pôde zrejme uviesť nechcel... Hviezdny argentínsky futbalista Lionel Messi je v USA iba niekoľko dní, no už takmer ...
  • Zdroj: Northfoto

Takto by sa novej pôde zrejme uviesť nechcel... Hviezdny argentínsky futbalista Lionel Messi je v USA iba niekoľko dní, no už takmer spôsobil vážnu dopravnú nehodu.

FOTOGALÉRIA: Lionel Messi

Kapitán úradujúcich svetových šampiónov si po prestupe do Interu Miami stále zvyká na pobyt v novom prostredí. Nový zamestnávateľ by ho mal fanúšikom oficiálne predstaviť už túto nedeľu. Nechýbalo však veľa a plány by sa dočasne odkladali.

Jeden z aktuálne najlepších futbalistov sveta pri riadení nezastavil na červenú a vletel priamo do križovatky. Nebyť pozorných vodičov, vážna dopravná nehoda je na svete. Celý incident zachytila argentínska televízna stanica TyC Sports.

Hráča pri jeho ceste sprevádzali policajné vozidlá. Viacerí vodiči museli poriadne prudko brziť, aby sa vyhli katastrofálnej zrážke. Médiami sa iba nedávno šírili fotografie Argentínčana pri tom, ako na verejnosti nakupuje. Do USA sa podľa vlastných slov sťahuje kvôli tomu, aby sa výraznejšie dostal mimo centra pozornosti a mohol pokojne tráviť čas s rodinou. 

Lionel Messi a Antonella.
Fotka Messiho obletela svet: Lionel, preboha, toto nemyslíš vážne Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});