Ak vyhrá, ďalší na rade bude Humburger: Na karte v Považskej Bystrici sa predstaví David Hošek!

Český MMA bojovník David Hošek naposledy neuspel na KSW 79 v Liberci, kde nestačil v 1. kole na Andreasa Berga Gustafssona.

Český MMA bojovník David Hošek naposledy neuspel na KSW 79 v Liberci, kde nestačil v 1. kole na Andreasa Berga Gustafssona.

Fotogaléria

Po nevydarenom debute v najlepšej európskej organizácii sa vracia späť do RFA, kde sa pokúsi odčiniť poslednú prehru s Nenadom Avramovičom.

Promotér Marhanský potvrdil, že ak Hošek v Považskej Bystrici zvíťazí, stane sa novým vyzývateľom Dominika Humbugera. Ešte predtým sa ale bude musieť naplno sústreďovať na zápas, ktorý ho čaká 9. septembra. Lístky sú dostupné v sieťach Predpredaj.sk a Ticketportal.sk.

Vyrovnaná bilancia v rámci RFA

Debut v organizácii Real Fight Aréna si David Hošek odbil na úvodnom turnaji Warm-Up v Bratislave, kde predviedol veľmi tesný zápas s Poliakom Gladkowiczom. Dvaja bodoví rozhodcovia ho videli zvíťaziť, čím uštedril Gladkowiczovi prvú kariérnu porážku na body. Na RFA 4 však nepredviedol optimálny výkon predovšetkým v defenzívnom wrestlingu. Avramovič odkontroloval všetky tri kolá a jasne vyhral na body.

Srbský bojovník sa však sám pripravil o možnosť zabojovať o titul a zrušením zápasu bez uvedenia dôvodu si definitívne zavrel dvere v RFA. V prípade, že Hošek v Považskej Bystrici uspeje, v ďalšom zápase sa pobije o titul strednej váhy proti Dominikovi Humburgerovi.

Tri zastávky mimo organizácie

Po neúspešnom dueli s Avramovičom si Hošek odbehol do organizácie I Am Fighter, kde vyzval krajana Martina Horského. Ten mu nedokázal konkurovať už od prvých sekúnd a Hošek si pripísal knokaut už v 1. kole. Ďalšia zastávka bola poľská KSW, v ktorej čelil Švédovi Andreasovi Bergovi Gustafssonovi.

Po rýchlom takedowne súper rozpútal ground and pound a rozhodca necitlivo zápas okamžite ukončil. David sa však z tejto porážky dokázal oklepať a vrátil sa na víťaznú vlnu na turnaji IAF 7.  Miroslava Vaceka uškrtil v 2. kole a upravil tak svoju bilanciu na 9-4-1. Pridá jubilejnú desiatu výhru medzi profesionálmi alebo sa reprezentant pražského RPG Gymu pripraví o možnosť zápasiť o titul RFA? Odpoveď spoznáme už 9. septembra. Lístky sú dostupné v sieťach Predpredaj.sk a Ticketportal.sk.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});