Mbappe sa dohodol s Realom Madrid: Z toho platu sa vám zatočí hlava!

Hviezdny francúzsky útočník Kylian Mbappe (24) sa dohodol na podmienkach zmluvy so španielskym veľkoklubom Real Madrid. Tešiť sa môže ...
  • Zdroj: Northfoto

Hviezdny francúzsky útočník Kylian Mbappe (24) sa dohodol na podmienkach zmluvy so španielskym veľkoklubom Real Madrid. Tešiť sa môže na gigantický plat!

FOTOGALÉRIA: Kylian Mbappé

Sága okolo hviezdneho francúzskeho útočníka Kyliana Mbappeho pokračuje! Nedávno poslal list vedeniu PSG, v ktorom informoval o tom, že nechce využiť opciu na predĺženiu kontraktu, ktorý mu vyprší o rok v lete. Pre vedenie PSG to znamená, že ho budúce leto môže stratiť zadarmo. To ale v žiadnom prípade nechce pripustiť.

Kylian Mbappé v drese francúzskej reprezentácie.
Nečakaný záujemca núka za Mbappeho 300 miliónov eur: Najdrahší prestup histórie? Zobraziť článok

PSG dalo Mbappemu dvojtýždňové ultimátum, dokedy sa má definitívne vyjadriť, či chce podpísať novú zmluvu alebo chce odísť. Manažment francúzskeho klubu už rozhodil siete, aby mohol Mbappeho predať toto leto. Vyzerá to tak, že Francúz má o svojom ďalšom pôsobisku jasno.

Podľa Cadena SER sa Mbappe už dohodol na podmienkach osobnej zmluvy so španielskym gigantom Real Madrid. Súhlasil s päťročným kontraktom a platom 50 miliónov eur na sezónu. Počas piatich rokov by tak dokopy zarobil závratných 250 miliónov eur. K "bielemu baletu" mal blízko už vlani, napokon sa rozhodol zotrvať v parížskom Parku princov. No zdá sa, že nie nadlho.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});